Чим запам'ятався 16 тур української Прем'єр-ліги. ФОТО

Чим запам'ятався 16 тур української Прем'єр-ліги. ФОТО
Скандал у Луцьку та Олександрії, "Дніпро" вже четвертий.

Традиційні підсумки чергового туру чемпіонату України підвів Футбол 24.

"Карпати" - "Олімпік"

"Зелено-білі" у Львові в матчі проти "Олімпіка" намагалися довести керівництву, що Ігор Йовічевіч є однією із головних деталей теперішньої команди. "Карпати" провели один із найкращих своїх поєдинків та зуміли забити 4 голи донеччанам, які були дещо вражені настроєм та запалом "зелено-білих". У підсумку закономірна перемога "Карпат" 4:1, яка дозволяє продовжити активну боротьбу за місце у єврокубках.

"Зоря" - "Сталь"

Важливий поєдинок, із точки зору турнірної таблиці, відбувся на "Славутич-Арені", в якому "Зоря" виборола три очки у протистоянні зі "Сталлю". Відзначимо, що дніпродзержинці перші відкрили рахунок, втім згодом відзначилися ще й у своїх воротах. Команді Юрія Вернидуба залишалося лише дотиснути суперника, що й зробив Будківський. Підсумковий результат 2:1 дозволив "Зорі" вийти на третю сходинку у турнірній таблиці. Відзначимо, що луганчани тепер на 3 очки випереджають "Дніпро", який зараз перебуває у застої.

"Олександрія" - "Металіст"

У харків’ян луснуло терпіння. Перед початком матчу в Олександрії стало відомо, що "Металіст" бойкотуватиме гру. Звичайно, таке рішення не стало несподіванкою для фанатів, адже всі знають, яка ситуація у цьому клубі. Здавалося, що цей поєдинок дійсно не відбудеться, втім через півгодини після планового старту "Металіст" все ж вийшов на поле. За словами харків’ян, їм вдалося зв’язатися із керівництвом та про щось домовитися. Хотілося б вірити, що так воно і буде, втім інтуїція підказує, що президент клубу у черговий раз нагородив гравців порожніми обіцянками.

Щодо самої гри, то тут дива ми не побачили. "Металіст" очікувано програв "Олександрії", хоч і боровся до останніх хвилин поєдинку.

"Волинь" - "Металург"

Ще один скандальний матч відбувся у Луцьку. Місцева "Волинь" здобула одну із найбільших перемог в історії українського футболу, чим викликала сумніви щодо прозорості цього матчу. Справа в тому, що на цей матч поставили 500 тисяч доларів, а це вже серйозний аргумент для того, щоб поєдинком зайнялися дисциплінарні органи.

Втім, можливо, що ніяких незаконних дій навколо цього матчу й не було. Адже перемога "Волині" була абсолютно прогнозованою. А те, що відбувалося на полі, – це просто побиття, а не футбол. Таке враження, що зустрілася команда УПЛ з представником чемпіонату області. До слова, вболівальники "Металурга", які приїхали підтримати свою команду, не витримали та залишили трибуни стадіону задовго до фінального свистка.

"Говерла" - "Шахтар"

Естафету розгромних перемог підхопив донецький "Шахтар". "Гірники" дуже довго добиралися до Ужгорода через складні погодні умови, втім це не завадило їм провести чудовий матч та забити 6 голів. Окремо відзначимо невгамовного Тейшейру, який оформив 9 дубль у сезоні.

"Динамо" - "Чорноморець"

Київський клуб після тріумфу над "Порту" у Лізі чемпіонів продовжив свою переможну ходу у чемпіонаті України. "Динамо" впродовж матчу володіло ініціативою та забило два голи супернику. Проте "Чорноморець" все ж зумів полоскотати нерви Сергія Реброва, забивши гол у відповідь на 86 хвилині. Відтак кінцівка протистояння була досить напруженою, адже будь-яка помилка динамівців могла завершитися втратою очок. Втім більше голів команди не забивали, завдяки чому "біло-сині" продовжують йти нога в ногу із "Шахтарем" у боротьбі за золоті медалі.

"Дніпро" - "Ворскла"

Надрезультативний тур завершився лише вчора у Дніпропетровську. "Дніпро" на рідному стадіоні практично без бою поступився "Ворсклі", яка виглядала більш мобільною та діяла значно гостріше. Два голи у ворота Дениса Бойка принесли полтавцям переконливу перемогу та дозволили скоротити відставання від дніпрян до трьох очок. Цей матч у черговий раз продемонстрував, що у таборі "Дніпра" дуже напружена атмосфера та далеко не найкращий мікроклімат. Всі чимось незадоволені та обурені. Звичайно, так довго продовжуватися не може, тому очікуємо на суттєві зміни вже у найближчий час.

Таблиця бомбардирів УПЛ

Турнірна таблиця

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол, УПЛ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нє, ну вже й виграти впевнено не можна
зразу заздрісники повилазили
Відповісти
Останні новини
Чим запам'ятався 16 тур української Прем'єр-ліги. ФОТО
01 грудень, 2015, 20:30