На Волині не знають, як створити держпродспоживслужбу

В ході реорганізації держфітослужби, держсанепідслужби та державної інспекції з прав споживачів створять держпродспоживслужбу.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 7 грудня.

Як повідомив начальник Головного управління ветеринарної медицини в області Богдан Лозинський, наразі не відомо, хто реформуватиме службу та створюватиме нову структуру на Волині, адже у складі держпродспоживслужби області наразі працюють лише дві особи – керівник та перший заступник.

Проблема також полягає в тому, що в Києві жодної кандидатури досі не затвердили, а наказу щодо ліквідації управлінь ветеринарної медицини в районах та містах досі немає.

«Щоб пришвидшити цей процес реорганізації, ми маємо якусь нараду зробити чи ще якісь дії, бо я зрозумів одне - структура функціонує з двох чоловік, але вона не має відношення до реорганізації, разом з тим державні гроші йдуть. Проте є проблемне питання: може, дійсно, хтось не хоче полишати роботу?», - зазначив Володимир Гунчик.

Проте Богдан Лозинський зазначив, що він не знає, які дії робити при реорганізації структури, оскільки в постанову Кабміну 2015 року (в якій йдеться про реформування структури) варто внести значні зміни, повернувшись до постанови річної давності, яку розробляли європейські спеціалісти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
С Госпогранслужбой те же проблемы.
Відповісти
Основне не допустити до її створення Тетяну Анастасіївну Семенюк, яка уже створювала Держсільгоспінспекцію в області. Це було можливим лише тому, що вона була членом Партії регіонів і лишалась нею до останнього, а потім швиденкьо перефарбувлась і вже балотувалась до обласної ради як член Аграрної партії.
Відповісти
Останні новини
На Волині не знають, як створити держпродспоживслужбу
07 грудень, 2015, 12:28