«Динамо» боротиметься за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів при порожніх трибунах

«Динамо» боротиметься за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів при порожніх трибунах
Сьогодні, 9 грудня, відбудеться заключний поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів 2015/2016, який для киян, без перебільшення, -найважливіша гра першої частини сезону.

На тлі героїчної перемоги, привезеної з Португалії (0:2), матч з явним аутсайдером на домашньому полі - "святий обов'язок" киян, повідомляє Футбол 24.

У турнірному плані "Динамо" залежить лише від своєї гри, адже перемога гарантує історичний вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. У разі нічиєї чи поразки, "Динамо" дістанеться третє місце в групі і путівка в Лігу Європи.

Варто відзначити, що в домашньому матчі "динамівцям" не вийде скористатися підтримкою трибун "Олімпійського". Гравці будуть "слухати тишу" і задовольнятися енергетикою телеаудиторії з причини дисциплінарних санкцій УЄФА, накладених на клуб.

Наставник "Динамо" Сергій Ребров прокоментував ситуацію: "Налаштовувати гравців буде нелегко. Це непросто, насамперед, для самих футболістів. Сподіваюся, вболівальники підтримають нас хоча б по дорозі на стадіон. Для хлопців це важливо, адже вони грають для глядачів, а не для порожніх трибун".

Додає оптимізму відсутність кадрових проблем у "Динамо" і божевільна мотивація, яка буде гнати гравців до воріт "Маккабі", які ведуть в 1/8 Ліги чемпіонів. А "розминковий підхід" в матчі з "Металургом" у чемпіонаті (0:6) дозволить налаштуватися на позитивний результат і зі спокійною душею піти на зимову перерву.

Суперник, який буде нам протистояти, має лише один козир - йому нічого втрачати. "Маккабі" не відчуває тиску і, на відміну від "Динамо", їм не страшна втрата очок. Наставник ізраїльтян має повну свободу для експериментів і цілком може зіпсувати свято для господарів, якщо зуміє здивувати "динамівців" несподіваними тактичними ходами. Щоб уникнути цього, українцям потрібно зіграти гранично уважно, абстрагуючись від свого статусу фаворита. Сьогодні вони пишуть нову історію "Динамо".

9 грудня. 21:45. Київ, стадіон "Олімпійський".

Арбітр: Бйорн Кейперс (Нідерланди).

Телетрансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1". Онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Динамо подякує своїм дебільним фанам...
Відповісти