Склади підприємства Мегаполіс блокують по всій Україні. ФОТО

Склади підприємства Мегаполіс блокують по всій Україні. ФОТО
Громадські активісти Луцька разом із учасниками АТО заблокували склади підприємства "Мегаполіс". Свої дії вони мотивують тим, що власником фірми є російський олігарх Ігор Кісаєв.

Акція розпочалась з п'ятої години ранку і, за словами її ініціаторів, триватиме три доби. У Києві, Ковелі, Луцьку, Рівному, Львові та Тернополі вже заблоковані склади цього підприємств. Активісти зазначають, що такі їх дії мають поки що лише попереджувальний характер.

"Мета акції - привернути увагу влади до того, що на українському ринку дистрибуції тютюнових виробів працює російський монополіст, власник якого є водночас президентом фонду ветеранів ФСБ і власником російського збройного заводу ім. Дегтярьова. Окупаціним бізнесом в Україні керує "смотрящий" Януковича Кауфман", - пише на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук колишній самооборонівець, народний депутат Андрій Левус.

За словами ще одного народного депутата України Сергія Висоцького, він разом з іще двома народними депутатами України вже неодноразово виступали за те, щоб закрити компанію "Мегаполіс".

Активісти кажуть, що такими діями вони намагаються досягти того, щоб компанія "Мегаполіс" була внесена до санкційного списку РНБО.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007665035539
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007665035539

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проспались після Різдва? Браво! Житимемо краще...
Відповісти
Люблю своїх земляків...але ж чому так довго розкачуються...ігнорити потрібно кожному в супермаркеті..почнимо з себе..
Відповісти
Каріно, підтримую Ваші слова!! Розпочинати з себе потрібно було давно. Але ж краще розпочати з показухи проплаченої. Ми всі Українці та всі за Україну!!! Але чому ж розплачуються нічим невинні люди котрі працюють на тій же фірмі та кормлять свої сім'ї????? Думаю з цього нічого не вийде.....постоять там парочку днів, отримають те що на справді хотіли та підуть. А хіба що підпалять ще склад ну щоб голосніше піти. Ось і все. Задумаймося!!! На що перетворилась наша країна!!! За що гинуть ті Справжні бійці та патріоти на Сході????
Відповісти
А для чого гинути, вбивати за Україну треба на Сході. Вікторія, піди принеси хлопцям, які пройшли Схід, а зараз стоять і блокують роботу воложої організації, чаю хоча б.
Відповісти
Щоб блокувати організації для початку потрібно документально підтвердити наклепи. Маємо офіційну відповідь Мегаполіса. Ознайомтесь. А на рахунок хлопців-я завжди підтримую правду,і не раз останні кошти які мала віддавала, купувала продукти та не тільки. Так що якщо ті, хто очолює дану акцію нададуть документальні підтвердження я згідна їм не тільки чай принести, а й багато смачненького. Але ж цього немає чи не так??? І не буде, це спланована акція....тільки ким???? Я розумію що наразі усі агресивно настроєні, але є але.....чому у цьому мусять потерпати нічим не винні люди??? Чому їхні дружини, матері повинні сидіти та думати що буде далі........що з їхніми дітьми та чоловіками.(Пишу це так, як сама відчула це на собі після дзвінка що нас заблокували).Думаю так би зреагувала будь-яка людина, тим більше після того всього що зараз робиться.
Відповісти
а ти ще не проспався?
чекаєш коли житимеш краще за чужий рахунок чмо
Відповісти
а було кого у свято блокувати?
Відповісти
Схоже на склади центрального відділення Нової Пошти
Відповісти
робіть хоч що-небудь. Працьовиті ви наші.
Відповісти
Адийоти!!!
Відповісти
Невже інших методів не найшлося? Чого ж вас у такі свята припирає дебоширити? Та не куріть, та й все
Відповісти
А ті що блокують вони взагалі десь працюють чи лише виконують вказівки, щоб на місце одного олігарха інший прийшов?! Ну це ж все зрозуміло і не важливо якого походження і національності бізнес - це "сучасна" Україна :)))
Відповісти
це правильно, але це потрібно було зробити ще рік назад. Аби лишень такі дії не були викликані бажаннями якихось нових гравців на ринку тютюну його перерозподілити між собою.
Відповісти
свідомий, бери сніжанку з собою, та поїдь попитай, а сніжинка хай розкаже про "інші методи". Хлопакам зігрітись потрібно)))
Відповісти
Яку "Сніжанку"-Шевчучку? Ту саму яка "власкор" по Волині від "1+1"?
Відповісти
А на Волині хіба є одна Сніжана? :) Читати вже розучився? :) На три поста вище важко прочитати яка "Сніжана" "Сніжана Сьогодні, 12:36"
Відповісти
Все що пов"язане з московією, давно повинно бути заборонено!!!Вони вороги України!!!
Відповісти
Ну починай з себе - відмовляйся від газу і грійся буржуйкою! :)))
Відповісти
майдауняри і мародери далі продовжують покращувати життя України.... А чому ж румунське посольство, коли за правління помаранчевого Ющера віддали румунякам значну частину причорноморського шельфу, не закидали камінням??? Чому румунські товари не блокували????? Гниди майдануті доруйнують нашу державу....
Відповісти
Цікаво, хто це все замовив та проплатив?
Відповісти
Все буде наше ми прийшли до влади.
Відповісти
В любому випадку москалюги вороги,вони прийшли в Україну зі зброєю в руках!!!
Відповісти
невже Сніжана Полтава??? Що ж вас так зачепило? Висновок: хлопці усе роблять правильно, якщо скурвлені так реагують!
Відповісти
мени дауни, атавісти тільки для такого існують...
Відповісти
Злочинні угрупування і рейдесрство. Але "національне і свідоме". Ги-ги.
Відповісти
так! зараз кожна гнида з себе патріота корчить, і цим користується
Відповісти
Гниди з патротів рейдерів у соцмережах і коментарях роблять.
Відповісти
Якщо ця акція допоможе розвалити монополію на ринку - честь їм і хвала . А чому виробникі цигарок мовчать підозріло ? Невже їх мегаполіс влаштовує ? А в підприемців заробіток 0 цілих і.уй десятих та й оплата по факту ,весь навар осідае в москалів . Оце 'конкуренція 'по українські.
Відповісти
Слава Україні !
Відповісти
И это всё на что твои мозги способны? Выходит-я прав. Чем глупее-тем быстрее развалится "украйона"
Відповісти
Українці-розумні,працелюбні люди.Це путлеру скрізь носа треба пхати і кров проливати - не нажереться ніяк. Яке діло ,що в сусіда робиться-ти в себе лад наведи і живи. А кримчанин,який так хоче розвалу,помовчав би,-чи може розуму бракує-подивись як ,крім Москви-інші рос. міста живуть...Хочеш росії-вали,Сибір великий-НІХТО НЕ ТРИМАЄ, а нас залиште в спокої. Чи просто не вмієш заробити на кусок хліба, тому кортить заграбастати чуже? СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А бурятів там не було? не сиділи на тому складі? І як вам вдалося сфотографувати? В нас же є новітня техніка, яка блокує усі фото та відеопристрої. Тому нас ще ніхто не сфотографував.
Відповісти
Останні новини
Склади підприємства Мегаполіс блокують по всій Україні. ФОТО
12 січень, 2016, 11:37