Кілер підстеріг підприємця, коли той замикав гараж

Кілер підстеріг підприємця, коли той замикав гараж
На лінію «102» чергової частини Ренійського відділення поліції в Одеській області звернулася мешканка міста Рені. Схвильована жінка повідомила правоохоронцям, що біля їх будинку невідома особа стріляла в її чоловіка.

Про це повідомляє Ізмаїльський ВП ГУНП в Одеській області.

Співробітники поліції встановили, що подружжя приїхало додому автомобілем. Господиня зайшла до будинку, а її чоловік, 43-річний житель міста Рені, пішов ставити свій автомобіль у гараж. Коли він замикав ворота гаража, до нього підбіг невідомий чоловік, на обличчі в нього була маска, і зробив три постріли у його бік.
Після цього нападник зник у невідомому напрямку.

Внаслідок замаху потерпілий отримав три вогнепальні поранення: два в черевну порожнину, третє – у праву руку. Чоловіка госпіталізовано у Ренійську центральну районну лікарню, де йому була надана медична допомога.

За вказаним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за замах на злочин і навмисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Встановлюються всі обставини події. Співробітники поліції проводять заходи зі встановлення й затримання особи, яка вчинила цей злочин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кілер підстеріг підприємця, коли той замикав гараж
24 січень, 2016, 06:35