Луцькі копи відзвітувалися за місяць роботи. ВІДЕО

Луцькі копи відзвітувалися за місяць роботи. ВІДЕО
За словами начальника Управління патрульної поліції Луцька Антона Цюцюри, за місяць патрульним надійшло 3000 викликів, половину з яких патрульні призначили самостійно. Тобто, це ті ситуації, які поліцейські побачили та на які відреагували самостійно.

Крім того, за словами головного луцького копа, в обласному центрі Волині зменшується кількість дорожньо-транспортних пригод.

Їх поменшало в 1-й декаді місяця, проте в 2-й пішло на збільшення, але для цього є об'єктивні причини — на дорогах була ожеледиця”, - зазначає він.

Найбільш “популярними” правопорушеннями серед водіїв правоохоронець називає порушення правил зупинки і стоянки, крім того, луцькі автомобілісти страждають такою собі “зручною формою склерозу” - забувають вдома документи на авто чи водійські права.

Як каже командир роти патрульних Олександр Вовченко, поліціянти акцентують увагу на пішоходах-порушниках, які мають звичку переходити дорогу в не призначених для цього місцях.

“Ми акцентуємо патрульних, що всі перед законом рівні абсолютно, не важливо, чи це працівник СБУ, чи це працівник органів внутрішніх справ, прокуратура, суди і т.д. Чи це футболісти, чи це зірки шоу-бізнесу. Дуже радий, що патрульні реагують на це, немає абсолютно ніякої домовленості”, - запевняє Олександр Вовченко.

На подію поліцейські приїжджають за 5-10 хвилин, каже заступник командира роти Сергій Мерчук. Крім того, пояснює: управління поліції тісно співпрацює з громадськими організаціями, мовляв, активісти їм допомагають затримувати дебоширів та зголошуються бути свідками в тих чи інших ситуаціях.

Від управління патрульної поліції хотілося б попросити громадян бути самосвідомими. Якщо ви не будете порушувати, то ми є вашими захисниками”, - каже він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відверта брехня щодо аварійності, як не соромно? хочемо змінити країну-перестаємо брехати!
Відповісти
а де Ваша обіцянка перевірок МРЕВ
Відповісти
Шановні поліцейські зверніться до міськвиконкому нехай пороблять місця для стоянок авто в людних місцях (ринках), бо вже немає сил стояти в чергах, особливо коли поспішає.
Відповісти
Були, де була поножовщина, нічого не зрозуміли, що е поранений і спокійно поїхали! Профі
Відповісти
шановні поліцейські поголіться ви не в Чечні, ви своїм виглядом тільки дітей в місті лякаєте!!!!!!!!!!!!Сором
Відповісти
йолка-палка... гарно говорять, проте толку небагато... розумію що молоді, розумію що не досвідчені, розумію що помиляються, але ....... 6лять стиляги хренові!! де коротка охайна зачіска і гладко поголене обличчя??? в армію на КМБ не завадило б половину цих козаків відправити
Відповісти
Хотілося б шановні поліцейські знати яку кількість злочинів ви виявили, розкрили та попередили. Адже порушення які ви виявляєте та ними хвалитесь це в переважній більшості дрібні адміністративні і вони зовсім не впливають на стан криміногенної ситуації . А де боротьба з крадіжками, грабежами , розбоями, хуліганствами від яких найбільше потерпають громадяни міста.
Відповісти
Останні новини
Луцькі копи відзвітувалися за місяць роботи. ВІДЕО
29 січень, 2016, 19:50