Кому насправді заважає робота луцького кафе «Карабас Барабас». ФОТО

Кому насправді заважає робота луцького кафе «Карабас Барабас». ФОТО
Центр міста, вечір. Цілодобово, або ж до 5-ої ранку, щоденно працює чотири заклади – «Майдан», «Голівуд», "Лучеськ паб", "Версаль". Не один місяць і не один рік. Чому ж саме «Карабас Барабас» став луцьким каменем спотикання? Чому так інтенсивно у місцевих електронних ЗМІ висвітлюється лише одна сторона? А як щодо іншої?..

«Близько 40 чоловік забезпечені офіційною роботою, прозора сплата податків до місцевого бюджету, жорстке дотримання вікового цензу на продаж алкоголю до 18 років», - і це лише частина з того, що розповідає про свою діяльність Анатолій Кузьмінський, орендар та господар кафе.



«Заклад не працює цілодобово щодня, лише у п’ятницю і суботу до 03.00 ночі», - продовжує свою розповідь Анатолій. «До того ж ми знаходимось у підвальному приміщенні торгового центру. Знаючи законодавство, при будівництві ми врахували всі норми ДБН (державні будівельні норми - примітка автора). Луцьким міськрайонним відділом лабораторних досліджень ДУ «Волинський ОЛЦ ДСЕУ» було двічі проведено дослідження шумового навантаження та інфразвуку. Згідно протоколів рівні шумів відповідають вимогам
Санітарних норм (СН) № 3077-84.
»





Анатолій не розуміє, чому надійшло звернення на сайт системи місцевих петицій стосовно того, що діяльність клубу заважає повноцінному відпочинку жителів прилеглих будинків та порушує їх право на тишу в нічний час.

«Я не одноразово зустрічався з мешканцями будинку з метою недопущення порушень та налагодження порозуміння з ними», - каже орендар. «Наші охоронці регулярно проводять профілактику щодо забезпечення тиші та громадського порядку біля входу. Але часто голосно лаються, палять чи кричать не наші відвідувачі. А ті, хто проходить повз заклад, сідаючи в таксі, що розташовуються по вулиці Винниченка. А для наших відвідувачів в нас є спеціальна кімната для паління», - запевняє Анатолій Кузьмінський.





Анатолій розповідає, що постійно переглядає петицію на сайті і нині із 300 необхідних підписалось 189 осіб. Цікаво те, що із майже 200-х осіб – лише три мешканця із прилеглих будинків по вулиці Винниченка.

До речі,саме цю електронну петицію активно розповсюджують депутати однієї з найбільших фракцій Луцької міської ради. Вони надто жваво обговорюють її у Фейсбуці та закликають своїх віртуальних друзів приєднатися до підписання петиції.

Питання лише одне: робота "Карабаса Барабаса" - це найглобальніша проблема міста для луцьких депутатів?



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 82
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюку не мають що предявити, то ж придумали травити Карабасом.
Відповісти
коли вже ПАлиця стане хоч трохи мудрішим..бо ті хто читає всяку хрень на ВН і вірять в це вже давно зомюовані і оплачені Товстенюком....а нормальним людям таких хломом голову незабєш...В місті з нічних клубів які незаважали мешканцям був ЗОЛОТО бо був поза межами житлової забудови..а Палиця замість покращення життя волиння все неможе ніяк перерити білизну Романюка...Пане мер та віддайте йому вже всю нижню білизну і нехай там риється може хоч так натішиться)))))Як погоджуватв будівництво і брати за це гроші то всі сусіди бігли а як "шум їм став" то із 187 кв сусідів карабаса аж троьом виявилось заважає...тільки залишилось розібратись це їм жаба заважає чи це родиці Палиці)))
Відповісти
очевидне протистояння палиці та романюка.
вороги грошей і сил витратять не мало, крові одне одному поп*ють, а людям нічого не зміниться.
краще б об*єднались і на щось корисне енергію направили, ніби в області і місті все зашибісь.
Відповісти
а "комусь" грошей на клуб жалко виділити який ледь не розпадається.
Відповісти
Давно пора закрити той кабак де спирається молодь . ...
Лише назви проаналізувайте: БУРАТІНО, ЕГОЇСТ....
Відповісти
А що Ви маєто проти назви БУРАТІНО. Це герой дитячих казок та мультфільмів. Це такі "буратіни" як Ви це слово спаплюжили
Відповісти
А ви казку то читали про буратіно? Він там змальований як брехун і мажор.
Відповісти
...звісно закриємо і клуб і супермаркет і базар і школі і театр і переїдемо на хутрір жити))))) Пишіть на ВН та ще інших коментрарів не друкують))))
Відповісти
Заказні статті на Волиньпості пишуть журналісти із інших новинних ресурсів? без жодної орфографічної помилки )))))
Відповісти
А я спічуваю мешканцям прилеглих будинків, адже це постійні крики шум п'яні з'ясовування стосунків , таксисти з бумканням музики та торгівля пивом та горілкою з багажника. А біля техасу зранку калюжі крові, набекано. Позачиняти ці гадюшники давно пора. А не розповідати людям куди ім потрібно виіхати щоб не заважали генделики. Це не люди до них під генделики прийшли жити а навпаки. А цікаво скільки генделиків працюють біля хати Романюка?
Відповісти
А скільки біля палиці та Товстенюка..а ну да в щвейцарських альпах луцьких закладів немає...тай біля Товсненюка на Стиру вже немає куди бар поставити
Відповісти
Просто у наших людей велика жаба, а замість того, щоб когось критикувати, самі краще чимось зайнялися б, а то тільки язиками патякають.
Відповісти
то цілуй романюка
або купи квартиру над карабасом и живи серед бухариків
чи романюк тобі 20 гривень дав?
Відповісти
Таке враження,що крім Свистунов,немає більше закладів у Луцьку.А де були ті люди,які живуть в прилеглих будинках,коли підписували дозвіл на будівництво?.. Знову Романюк винен?..
Відповісти
Ти забув як його будували? Поспіхом і без дозволів! Викупили пару квартир які прилягають до буратіно та й все
Відповісти
Ні мені люди Товсенюка за голос як і тобі вочевидь 250 грн. пропонував але є різниця ти взяв а я ні)))
Відповісти
Шум на вулиці ,це проблема поліції. Під Оперею кричать та бються, і нікому не заважають.
Відповісти
це заздрість.тому деякі типи які навчились петиціі строчити засмічують інтернет поємами в стилі записок домового
Відповісти
Опера просто не Романюка от і нікому не заважає. Реально задовбали ці Палиціні шавки. І задовбала ця тема з Карабасом! Укроповці займайтесь питаннями міста , а не ви заважаєте порядним людям працювати. Ви краще розкажіть де Палиця , якого милого він поперся на голову ОР і поперся в Швейцарію. От за це розкажіть , а не ви вчепились за той Карабас.
Відповісти
Обрали головою облради людину.яка неживе на Волині.
Відповісти
Жителі будинка пр.Волі 2 просять подати петицію, що світло від ЦУМа заважає їм жити.
Відповісти
Розсадник блуду,бруду,гріха, кому б ті клуби не належали....
Відповісти
Так не ходи !! Сиди вдома! Їдь на дачу в чому проблема?
Відповісти
роззуй очі. написано інтегрований шумовимірювач, а рівень шуму відповідає вимогам санітарних норм.
Відповісти
дідо,руззуйся сам, ДЕ ПОКАЗИ приладу?, те шо воно в межах норми , це прекрасно...
Відповісти
Прийди у карабас,тобі,як великому спеціалісту по показах, покажуть цей висновок з іншої сторони.
Відповісти
Можливо разом сходимо? І тут ти троха промахнувся, я власне спеціаліст по звуку. і маю технічну освіту в тій сфері. То сходимо? Писака діванний.
Відповісти
Коли йдеш по Винниченка, і проходиш мимо Карабаса, то дуже гидко дивитись на молодь, котра виходить із даного закладу з трьохповерховими матами, плюванням і переступати через окурки. А про заклад складається враження що він недоторканий, скільки петицій та далоб, а йому хоч би хни, ідентично як і Егоісту на Соборності, поряд в будинку стіни в тріщинах, будівництво відбувається з грубими порушеннями, люди пишуть, жаліються, а Романюк непотопляємий.
Відповісти
то біля всіх генделиків таке, постійте біля майдану, голівуду - там ще податківці б*ються, а потім до поліції бикують, чи то романюк їх за вухо всіх бухати водить?
Відповісти
вулиця має дві сторони -ходіть з протилежної ...а молодь якщо ви ще досі невкурсі зі всіх закладів так виходить і нічого ..чи біля ЦУМА пяні неходять обкурені не матюкаються і окурки невикидають і так далі))
Відповісти
я підписала петицію, бо розумію що це таке - жити біля такого гадюшника.така собі підтримка людей. ці крики по ночам, визки, мати дістають. і в пятницю, і суботу теж хочеться нормально виспатись.
Відповісти
дайте ссилку на петицію і я підпишусь)
Відповісти
Волинь пост гонить на уропівців)волинські новини гонять на солідарність)ворон ворону окко не виклює)кругом закащні статьї )
Відповісти
Хвали хвали мене моя губонько ,брехун!
Відповісти
Мене тільки особисто бісить в тому Карабасі, що ввечері йдучи по Винниченка, проходячи біля нього, мусиш пройти через купу п'яних рил з тупими скляними очима... Чим пізніше йдеш тим їх більше...
Відповісти
перейди на іншу сторону. бо дальше прийдеться проходити біля Техасу, та ще більше скляних очей.)))
Відповісти
Ми бачимо те, що хочемо. Якщо йти агресивно налаштованим проти молоді - то ублюдки будуть скрізь. І біля Соло піци, які стоять і курять на вулиці. І в тролейбусі, які голосно сміються.
А щодо молоді зі скляними очима - то проблема тут зовсім не в клубах чи пабах, а в тому, що молодь деградує... :(
А щодо протоколу - сміх та й годі. Це те ж саме, коли ви б від лікаря - замість діагнозу почули: "так, пацієнт хворий". і ні аналізів, ані деталей. отако написали аби написати....
Відповісти
За "лікарів" плюсую!!! ))
Відповісти
тут питання в недолугості самих журналістів. Інформація є, а фото з показниками - "пашлі покажу" (Прийди у карабас,тобі,як великому спеціалісту по показах, покажуть цей висновок з іншої сторони)... Якщо є публікація - повинно бути й підтвердження. інакше це "сарафанне радіо "БабаБабіСказала".
Давайте будемо інформаційно грамотними
Відповісти
Біля Опери пройдись вночі.
Відповісти
Знаю отаких багато писак, яким все заважає.... і проблискові маячки поліції, і світло від ЦУМу, і шум транспорту.
Є безліч закладів, які знаходяться в зоні жилих будинків/кварталів. І тут питання суто відвідувачів та реакції персоналу.
Від бидла не застрахованих ніхто... нажаль.
Відповісти
Уранці, 31 січня, екіпаж патрульних прибув до клубу «Голівуд». Тут група осіб поводилась агресивно і порушувала громадський порядок.

Про це повідомляює Патрульна поліція Луцька на своїй сторінці у Фейсбук.

Побачивши поліцейських, троє чоловіків почали втікати, але були затримані на місці.

Спочатку їх доставили в наркодиспансер, потім – у міський відділ поліції. Тут вони теж поводились агресивно, висловлювались нецензурно в бік поліцейських, мали неохайний вигляд.
Відповісти
Треба ще один такий заклад зробити в центрі або навіть крутіший щоб було що говорити бо в місті нема прощо
Відповісти
А давайте закриєм усі подібні заклади,дебоширів і не працюючих -на дошку ганьби,а за не виконання- ВИКЛЮЧИМ з партії... Де ж прогрес,коли знову на 25 назад-чи може машина часу ожила?
Відповісти
Мені мішааааєєєєєєє!
Відповісти
Коли людина хоче жити у центрі міста,вона повинна розуміти,що тихо тут ніколи не буде!!!Якщо ж хочеться тиші-шукайте тихі райони!В якій країні світу ви бачили спокійний центр міста?
Відповісти
Карабас добре допомагає наповнювати кишені синочкові Романюка, Козюрці і Булі
Відповісти
Якби ви тільки бачили як доставляються в Карабас продукти (м'ясо, овочі) ви б ніколи там не захотіли їсти :)
Відповісти
конкретизуйте буд.лас.
Відповісти
Власники - підлі, хитрі, безсовісні, наглі створіння. І хочеться вчинити по відношенню до них так само. Саме тому я і підписала цю петицію. Нехай проаналізують своє відношення до людей - можливо, справи підуть на краще.
Відповісти
Це совість Палиці чи Товстенюка
Відповісти
Я ж кажу - жаба!!!!! Писати всі ми уміємо, а працювати ні....
Відповісти
А вам мабуть дійсно за цей бруд платять...
Відповісти
Ні, мені "заплатили" авансом декілька років назад. Сподіваюсь, життя їм це поверне з відсотками...
Відповісти
я живу біля техаса це нічний клуб він так задовбував своїм галосом розбірками зараз такого немає чесно кажучи розумію людей які живуть навпроти біля карабаса барабаса люди повірте це дурдом но слава богу вже цей гадюшник техас пока вночі перестав працювати і щоб надалі непрацював це булоб добре
Відповісти
селюхи - на хутір!!! слава техасу!!!!
Відповісти
Їдьте за місто і живіть) недолукі людішкі)
\хочуть центр, тишину і т.д.
де бачили в великих містах в центрі тишину і жодного щоб не було кабака? хочете жити в центрі, терпіть...
Відповісти
таня я з вами цілком згідна....
Відповісти
Все йде з голови, що в кого болить, той на те має притензії)
Відповісти
*претензії. Читай книги, а не по барах шастаєш:)
Відповісти
Я переміг!!!
Відповісти
Дивуються зі скляних очей... А які вони мали б бути після браги ?..
Відповісти
Закрити лигарню або перепрофілювати і продавати цукерки рошен
Відповісти
позакривати половину в луцьку ...можливо толк більший був би
Відповісти
на Пугачова підкова це справжній наркопритон.......але за той бар ніхто не заікається навіть.......а тут глобальна проблема міста.......заздрисники вкусіть себе за одне місце......
Відповісти
Дивіться частіше на тЕхас точно так само знаходиться як Карабас окрім того знаходиться напроти церкви орім того поряд з Кірхою-антилюбителями алкоголю і гулянок..Ви зайдіть спочатку в заклад і подивіться кільки там людей..бо критикуати його можуть або Палицеботи або баптисти пятидесятики.які тільки в цьому закладі бачать пяних в інших люди кампот з сушки пять))))
Відповісти
наркопритони закрити і карабас барабас
Відповісти
згідний, але краще всі щоб половина працювала б до 21.00
Відповісти
ясно чого, незнають як Романюку на$рати в душу от и вчипилися с Тим карабасом.
Відповісти
Романюк мер міста ...і багато віддали за нього свій голос . Тай і людина він ніби нормальний. а Приміщення гидке і заважає людям . Я так розумію їх немало . Тре прислухатись до громадськості
Відповісти
ЧОМУ ПРИМІЩЕННЯ ГИДКЕ?__ЗА РОГОМ "Майдан"та"голівуд"_ПИТАННЯ ЩО НІКОМУ НЕ ЗАВАЖАЕ ?
Відповісти
Ті жителі отримали добрий кеш за погодження будівництва...а із 187 квартир сусідів аж 3 межканцям заважає світло ..але тому хто хочек спокій і всідсутність світла і снує красний район..там темно хоч окол виколи)))))і спокійно що і мертвих чути)))всім жабам та людям зоббовангим ВН там треба жити і чого незаважатиме...
Відповісти
Про КЕШ більш детально розкажіть...
Це та ланка якої бракувало
Хто, кому як і звідки - дуже цікаво почути!
Відповісти
а тих будинків так званих молітовних для штунд скільки палиця понастроював від них місто втрасає свій вигляд також архітектуру
Відповісти
а нам все рівно, а нам все рівно курим тринь-траву косим тринь-бабло
Відповісти
це все зрозуміло , але не довго
Відповісти
ну да Палиця не голова облради а пародія на Коломойського а Товсенюк пародія на красномовця))...але для "тим" є це й пародія на обєктивні змі-Волинські Новини називаються,це ваш улюблений часопис пишіть там вас таких там багато...бо людям з іншою точкою зару там недають писати.
Відповісти
По сценарію мало називатися "Буратино" з напрямком діяльності - типу дитяче кахфе. Звідки взявся "Карабас Барабас" з броварнею?
За фейс,окрема мова,всунутись в самі вікна житлового будинку, бо ми хочемо гроші заробляти, а Вас всіх купимо та знаємо як "правильно" читати ДБНи. Нікому не бажаю таких сусідів.
Відповісти
Шановні-по сценарію"буратіно" дитячяче кахве нажаль проіснувало лише рік -мені та моїм дітям там дуже подобалося(це було най краще кафе з доступніми цінами і безкоштовними розвагами)нажаль небуло відповідної реклами і заклад не втримався на плавуНАШ МЕНТАЛІТЕТ УКРАЇНСЬКИЙ ВЛАШТОВАНИЙ ЕКОНОМИТИ НА ДИТЯЧИХ РОЗВАГАХ СОБІ НА ПИВО І МИ НАВІДЬ НЕ ЗНАЛИ ЩО БУВ ТАКИЙ СОБІ "БУРАТІНО"!!!!!
Відповісти
коментар про баранячі очі пропав, виходить що була там іскринка правди, недарма його витерли.
Відповісти
Хайлюди поживуть біля нічних клубівхоч пару ночей. "Опера" - це неможливо6 музика гримить,крики цілу ніч, таксі з сигналами. Потім публіка добирає напрототи " Мінімаркет"В цивілізоаних країнах нічні клуби виносять за місто!
Відповісти
Досить скиглити-музика вам гримить!хочите за мовчання грошей так і скажіте,Я мати і принцепово гостей зі спиртними напоями вдома не проймаю ,приемнішою зустріч е у такому закладі як КАРАБАСІК --ніяких малолеток дітей тільки приемні і позитивні емоції...
Відповісти