У другому півфіналі відбору на Євробачення волинянин Войтюк зайняв 4 місце

У другому півфіналі відбору на Євробачення волинянин Войтюк зайняв 4 місце
У суботу, 13 лютого, відбувся другий півфінал національного відбору на Євробачення-2016.

Серед конкурсантів цього року змагався і волинянин Аркадій Войтюк. У півфіналі він поборовся із гуртами «SunSay», «ALLOISE», «Pur:Pur», «Неангели», «Peaks of Kings», «Pringlez», «Japanda» та Вікторією Петрик, - повідомляє "Таблоїд Волині".

Підтримати співака зібралося чимало друзів-артистів, серед них і колега за «Х-фактором» Віктор Романченко. «За Аркашу Войтюка съем колорадского жука», – такою кричалкою підтримували волинянина.

Аркадій Войтюк представив власну пісню «Все в тобі». Співак зізнається, що не писав її спеціально для конкурсу. «Я просто вирішив показати Костянтину Меладзе річ, яка повинна була бпобачити світ восени. Хотів показати новий матеріал, почути критику і, може, цінні поради. Але отримав позитивний відгук і можливість представити пісню широкій аудиторії в прямому ефірі СТБ і UΛ:Перший. У мене немає мети боротися з будь-ким – моя нова музика надихає мене, і я просто хочу ділитися нею з усіма українцями. Під час відбору я хочу гідно виступити, щоб волиняни пишалися земляком, а пізніше – і вся країна!», – сказав Войтюк напередодні відбору.

Після виступу Костянтин Меладзе попросив публіку не забути виступ Аркадія до кінця другого півфіналу. Руслана сказала, що співак прекрасно вписується у європейську тусовку, однак зазначила, що стиль кантрі не надто популярний на Євробаченні. Андрій Данилко зізнався, що не бачить цю пісню на Євробаченні, але потішився за співака, що той зміг презентувати її на велику аудиторію.



На жаль, Войтюку не вистачило голосів, аби пройти до фінального етапу відбору. Найбільшу підтримку отримали і пройшли до фіналу гурти «SunSay», «Pur:Pur» та «Неангели». Вони змагатимуться з фіналістами першого півфіналу – співачкою Джамалою та гуртами «The Hardkiss» і «Brunettes Shoot Blondes».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НеАнгели переспівали чужу пісню- Naughty Boy - Runnin' (Lose It All) ft. Beyoncé
Відповісти
Аркадій ще зовсім молодий . У нього все попереду, хоч не впевнена, що добре він поступив із своєю медичною кар"єрою. Тепер вислужується на СТБ - медведчуковому каналі. І оженився якось зарано, міг би красивішу взяти українку.
Відповісти
Останні новини
У другому півфіналі відбору на Євробачення волинянин Войтюк зайняв 4 місце
14 лютий, 2016, 13:00