Очільник поліції Луцька зізнався в усьому. ВІДЕО

Очільник поліції Луцька зізнався в усьому. ВІДЕО
Дивіться інтерв'ю з Ігорем Муковозом. На прямі запитання наших журналістів - відверті відповіді головного поліцейського міста.

Про атестацію, наркотики та незаконні вказівки - з вуст головного поліцейського Луцька ексклюзивно на ВолиньPost.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Конкретні факти. В апеляцію.
Відповісти
Це просто тролі
Відповісти
а ти на дивані строчиш
Відповісти
Тільки я маю право судити!!!!! Ви всі хабарники. Громада це ми!
Відповісти
М-да... Знову секрети за гроші?
І за це гинули і гинуть далі наші люди ????? Ганьба (((
Відповісти
Відірвали від корита - і одразу став борцем за правду і оППППППозиціонером.
Відповісти
То вперед ! Служити в поліцію! До корита!
Відповісти
згідний
Відповісти
то йди спитай, напишеш потім
Відповісти
Ну змінять сьогодні прізвище Муковоз на Іванов, і що?? Вельмишановній громадськості завтра буде поганий Іванов. Тому, що плескати язиком набагато легше, ніж працювати.
Відповісти
погана людина він!!!
Відповісти
Як язик повертається так брехати??? 3 годинника по таких цінах - круто! Квартиру мама купила... Тобі скільки років, синок? Ти мамі маєш допомагати!!! Не знаєш, що таке хабар, не знаєш, що давали... Ніколи не давав.... Більша частка підлеглих чесно сказала, що брали і носили керівникам наверх. Був кращої думки, значно кращої. Певно мєнт, він і в постреволюційний час - мєнт.
Відповісти
Хто знає Муковоза особисто, може сказати, що він не належить до більшої частки, його точно не можна віднести до "ВСІ".І от зараз, коли "ВСІ" мовчать,без суда та слідства їх виставляють на вулицю, ця людина висловлює свою позицію. Браво І.В.!
Відповісти
Досвідчена, адекватна людина я хотів би побачити як би наші активісти розкривали злочини, які поняття не мають щоце таке
Відповісти
Ігор Володимирович мудрий керівник, освідчена та принципова людина,яка абсолютно на своєму місці знаходиться.А анонімні звинувачення??? пишуть нереалізовані, тому злі колеги.
Відповісти
Згідний з Олександром. Зачекайте кілька місяців та запитаєте у громадських представників чому такий ріст злочинності і де ці всі реформатори. У поліцейських "ми ще вчимося не проканає". Згадаєте.
Відповісти
Муковоз кум Бондаря..., останній його скрізь пропихав.., по ньому внутрішня безпека в 2004 році мала порушувати крииігальну справу..., але сталася померанчева революція.., Бондарь-губернатор, а Ігор став начальником Ківерцівського РВ..., отаке...
модератора прошу не видаляти...., це правда...
Відповісти
Ну ,якщо кум Бондаря - це найбільший компромат, тоді Муковоза в генерали!
Відповісти
Таке враження, що засновник Волинь Пост під час зйомки відео репортажу ось-ось і засне , не усі питання були задані і висвітлені, на що я так розраховував та хотів почути. Напевно причина в тому, що задавач запитань не докінця розумів що запитує та не чув відповідей. Ок, не будем про це. З кораблем це пройдена цитата). Конкретних запитань я наприклад не почув. Да й запитання плаваючі, " Ви брали, не брали хабарі?" ну це банальне запитання яке задавала атестаційна комісія яка тестувала працівників міліціі, потрібно було підготуватися та наводити конкретні ситуаціі та підтверджуючі факти! На рахунок комісій атестаційних згідний з тим, що по теперешній час я не можу зрозуміти по яких критеріях здійснювався відбір... Да і які саме може здійснювати відбір та людина яка не одного дня не працювала в ОВС. Ну це здогадка напевно ще та! Дійсно розраховував на щось феєричне, а зробили на рівні " перелили із пустого в порожнє " Розчарований.
Відповісти
Дмитро Ігорович, запрошую Вас провести наступну зустріч з нашим гостем і дати мені і журналістам Волинь Пост майстер клас.
Відповісти
І у чому ж він зізнався....?
Відповісти
Сміливо звичайно. Мені так здається що руками активістів які все таки не мають досвіду чи вміння відібрати кращих і нових-старих які апріорі не повинні цього робити хочуть зробити "щось". Весь негатив на активістів. Обурення і гнів тих хто не пройшов хоч і був не гірше а подекуди кращим ніж ті хто пройшов. Цей фарс чомусь мене не здивував.
Відповісти
Бла..., бла.., бла..., нудно.., немає гостроти.., питання банальні.., хто такий Муковоз чудово всі знають..., і ти Володя обізнаний не менше..., а може навіть і більше.., я знаю що ти маєш на нього компромат..
Відповісти
Доволі цікаве інтерв'ю
Відповісти
брав хабарі і буде брати!за що ж строїть хату з кругляку?????нащо така показуха, мутив гроші простих працівників!!!!!!
Відповісти