У Луцьку повідомлять, хто кришує «бурштиновий бізнес». ВІДЕО

У Луцьку повідомлять, хто кришує «бурштиновий бізнес». ВІДЕО
У новій програмі ток-шоу "Протилежний погляд" гості дадуть відповіді на незручні, а то й болісні для декого питання, пов'язані з нелегальним видобутком бурштину.

Про це пише Конкурент.

На Волині ця тема – резонансна. Підтвердженням цьому є велика кількість запрошених, які відмовилися від участі в шоу. Були й такі, що погодилися, але в останній момент повідомили про небажання говорити про проблему перед об'єктивами телекамер.

Гості передачі: Анатолій Вітів, Олександр Свирида, Сергій Поха, Анатолій Максимчук, Володимир Солоненко та Сергій Наумчук міркували, як вирішити проблему нелегального видобутку бурштину та намагалися вияснити, хто все ж таки "кришує" незаконний бізнес.

З одного боку нас запевняють, що бурштин під надійною охороною, а з іншого – що його копають і далі. Хтось каже, що потрібно змінювати закон, хтось – що боротися з корупцією. Одні - за державний видобуток, інші - за приватний.

Результат "бурштинової лихоманки" – зруйновані ліси, загострення криміногенної ситуації, загроза соціального вибуху та мільйонні збитки для держави.

Про цю та інші пов'язані проблеми з напівдорогоцінним каменем дивіться у новому випуску ток-шоу "Протилежний погляд" у п'ятницю, 4 березня, на телеканалах "Волинь-нова" та "Слово Волині" о 19:45.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І так всі знають хто кришує - СБУ
Відповісти
Солоненко як член банди Шпиги є співкришувальником то він володіє питанням бурштину...СБУ так само ділок то він знає....А яким боком там ВІТІВ Свирида ПОХА Наумчук...Та вони в цій темі мене мають інформації ніж люба дитина дошкільного віку яка проживає на Маневичині)))Знайшли експертів...проплаченні ефіри і все нічого нового...
Відповісти
І Лапін
Відповісти
Вась що СБУ твій канал перекрило що ти так кричиш.
Відповісти
о савік шустрик2, запасаємось поп-корном...
Відповісти
хахаха те кто на видио к бурштину дело имеют как и коментатори хахахахахаха ну наивний народ ну наивний.
Відповісти
Догадайтесь хто кришує....Якраз не СБУ...
Відповісти
Починаючи з 2014 року вказане питання знаходилось під контролем начальника УВС області Шпиги П., який прикривав діяльність по видобуванню бурштину самообороною (керував Лапін). Потім почались проблеми по розподілу між ними і ПС. При цьому начальник міліції частину заробітків завозив до МВС (Чеботарю), після того як останній втік, кому возили частину нескажу, але якщо отримав генерала, то возив правильно. Іншим правоохоронцям нічого не перепадало (можливо із- за жадібності), а можливо із-за принципової позиції тодішніх керівників. Правда була інформація, що в цей "бізнес" потроху занурювався Масалов С. Службою, ходила інформація, навіть проводились деякі заходи по їх викриттю, але "люстрація" не дала довести їх до логічного кінця. Але все що відбувається-це жах, прикро за людей і країну.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку повідомлять, хто кришує «бурштиновий бізнес». ВІДЕО
02 березень, 2016, 11:59