Польська поліція затримала п’яних машиністів українського поїзда

Польська поліція затримала п’яних машиністів українського поїзда
Двоє машиністів українського вантажного поїзду були затримані у залізничному пункті пропуску Медика, що у Польщі на кордоні з Україною. Обоє залізничників були п'яними, а один навіть намагався перевезти через кордон 86 пачок сигарет.

Як інформує польське телебачення TVN24, про підозрілих машиністів поліцію повідомили працівники охорони польської залізниці у неділю увечері, 14 березня.

«Нас повідомили про те, що двоє машиністів українського вантажного поїзда, який перевозив залізну руду, можуть бути п’яними», - розповідає Богуслава Себастьянська із поліції Перемишля. Підозри підтвердились, коли поліцейські виміряли алкотестером рівень алкоголю у крові машиністів.

33-річний машиніст мав 0,6 проміле алкоголю, а його 24-річний помічник – 1 проміле. Поліцейські також знайшли у помічника машиніста 86 пачок сигарет.

Поліцейські відразу ж затримали обох залізничників і доставили до відділку. Після того, як вони протверезіють і зможуть брати участь у процесуальних діях, їм буде оголошено звинувачення у керуванні поїздом в нетверезому стані. Слідство з’ясує, чи нетверезі машиністи могли своїми діями призвести до залізничної катастрофи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я так розумію свободі слова кінець. 20 гривень не напряжно тому, хто заробляє хоча б 5 тис. на місяць, а для студентів, що є одними з найактивніших дописувачів - це гроші.І для пенсінера з мінімалкою також.Ніяк не можу зрозуміти, чому будь-які додаткові плати в нас усі прагнуть прикрити світовою практикою, європейським чи ще там якимось досвідом.Там люди платять, бо вони мають звідки платити.В нас же ситуація інша, українці не любителі шари, як це дехто хоче подати, вони просто живуть в основній масі своїй за межею бідності.У нас ціни та розцінки давно переважно європейські, а зарплати, вибачте,як в найбідніших країнах Африки. P.S.ВолиньПост Ганьба
Відповісти
Останні новини
Польська поліція затримала п’яних машиністів українського поїзда
16 березень, 2016, 04:34