«Укрпошта» визначила переможців конкурсу «Напиши лист собі 45-річному» у Луцьку

«Укрпошта» визначила переможців конкурсу «Напиши лист собі 45-річному» у Луцьку
Нещодавно учасники журі Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» визначили та оголосили переможців регіонального етапу молодіжного конкурсу творів епістолярного жанру «Напиши лист собі 45-річному».

Загалом на адресу Волинської дирекції надійшло 24 творчі роботи учнів з 21 школи Волинської області, - повідомляє Волинська дирекція УДППЗ "Укрпошта".

Усі надіслані твори вирізняються дитячою щирістю, яскравими мріями, наполегливістю, впевненістю у світле та мирне майбутнє. Цікаво, що підлітки відправляючи собі лист переймаються: «Чи, не доведи Боже, не зникнуть листи, прадавня професія гінця, а люди не забудуть відчуття романтики очікування листа, духовності і щирості від його написання, захвату і радості, коли отримаєш і читаєш чиєсь послання».

Обрати кращу роботу було вкрай важко, бо кожна з них наповнена дорослими міркуваннями і є індивідуальним розгорнутим повідомленням.

У підсумку Владислав Хомич з Луцька одноголосно був обраний переможцем за оригінальну звістку собі 45-річному, за цікаве вираження своєї думки у майбутнє крізь роки: «А може розірветься ланцюжок чи завершиться виток спіралі, і тобі написане на папері та ще від руки стане раритетом, музейною рідкістю?! Душа і розум мої протестують: як такі розумні істоти можуть свідомо обрати ненадійну, бездушну техніку, люди, а не щиру, вічну книгу?». У листі Владислав закликає берегти цінність живого спілкування.

Друге місце посіла Мирослава Ткачик - учениця 8 класу села Бірки, Любешівського району. Юна Мирослава Володимирівна переймається чи залишить її дитяча наполегливість та щирість, коли їй буде 45: «Я розумію, ти вже дізналася, що не всі люди справедливі, не всі щирі, але ти вже й знаєш, що якщо є ворог, то знайдеться друг. Чи зробила ти для когось хоч щось добре, корисне? Якщо ні, то зроби це зараз!».

У трійці лідерів мешканець міста Луцьк Дарій Коломиєць. Хлопець у листі закликає себе 45-річного і надалі самовдосконалюватись: «…пам’ятай в 45 життя не закінчується і якщо тобі щось не подобається, ти можеш це змінити, бо насправді правил немає. Подорожуй, збагачуй свій внутрішній світ, розвивай кругозір, роби все, щоб ти був дійсно щасливий від того, що ти весь час стаєш кращим. Навіть у 45…».

Цього року переможці отримали дипломи та неповторні подарунки
від Волинської дирекції Укрпошти – поштові марки з власним фото.
Така пам’ятка назавжди залишиться в учасників як згадка про написаний собі лист. Можливо ця марка буде на конверті, коли у майбутньому попаде у поштову скриньку ще сьогоднішнім підліткам.

Під час нагородження керівник Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків побажав переможцям сміливо йти з своїми мріями по життю і тоді усі цілі обов’язково будуть досягнуті.

Від імені команди журі заступник директора Волинської дирекції Укрпошти Олена Демчук подякувала за участь конкурсантам та побажала подальшої перемоги Владиславу, робота якого ще позмагається на загальноукраїнському рівні визначення переможця конкурсу. Бажаємо перемоги!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Укрпошта» визначила переможців конкурсу «Напиши лист собі 45-річному» у Луцьку
21 березень, 2016, 21:14