У територіальних органах ДФС Волині - скорочення штату

У територіальних органах ДФС Волині - скорочення штату
В процесі оптимізації структури територіальних органів ДФС Волинської області штатну чисельність працівників скорочено на 22.3 відсотка.

Тобто, вже цього року в територіальних органах ДФС, які адмініструють податкові платежі, працює 638 фахівців, а це на 183 одиниці менше, ніж у минулому році, - повідомила заступник начальника ГУ відомства Тетяна Харченко.

«Оскільки процес оптимізації триває, то з часом штатна чисельність територіальних органів ДФС, які адмініструють податкові платежі, стане меншою проти минулого року на 24,2 відсотка. Термін завершення реорганізації державних податкових інспекцій області орієнтовно визначено на 15 травня 2016 року. З наявних шести ДПІ залишається три, а саме Володимир-Волинська ОДПІ, Ковельська ОДПІ та Луцька ОДПІ. У решті адміністративних одиниць працюватимуть відділення», – зазначила Тетяна Харченко.

Водночас посадовець запевнила, що скорочення чисельності та структурні зміни не матимуть негативного впливу на процес адміністрування податкових платежів та якість надання послуг платникам податків.

«В кожному районі області створено відповідні відділення державних податкових інспекцій, що надають весь спектр адміністративних послуг, у тому числі через мережу Центрів обслуговування платників, яких на Волині вже працює 12.

Щодо забезпечення надходжень, то початок 2016 року можна вважати досить успішним. Позитивна динаміка надходжень податкових платежів характерна для наповнення держбюджету та місцевих скарбниць. А за підсумками березня ми очікуємо 355 мільйонів гривень податкових платежів, в тому числі до Державного бюджету – 193 мільйони гривень. Це буде абсолютним рекордом надходжень до бюджетів для Волині».

Нагадаємо, що у січні-лютому 2016 року на Волині до бюджетів усіх рівнів зібрано 544,6 мільйона гривень податкових платежів. Сума двомісячних надходжень податків в області перевищує минулорічні показники на 38,7 відсотка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі як там сидять "спеціалісти", то їх потрібно скоротити на 90 %.
Відповісти
А хто ж взагалі працювати там буде, можливо, ви?
Відповісти
Останні новини
У територіальних органах ДФС Волині - скорочення штату
24 березень, 2016, 15:09