Еразмус+ шукає учасників для молодіжного обміну в Німеччині

Еразмус+ шукає учасників для молодіжного обміну в Німеччині
Молодіжний обмін «The European Dream – Visions and realities» («Європейська мрія – бачення і реалії») є спільним проектом Луцької міської ради та Краю Ліппе (Німеччина), який є партнером Луцька.

Обмін проходитиме у м. Детмольд 05-13 серпня, 2016р. і залучить до участі 48 учасників з усіх куточків Європи: Фінляндії, Франції, Бельгії, Греції, Італії, Литви, Польщі та України, - повідомляється на сайті Луцької міськради.

Учасники обміну – молоді люди 16-20 років, які співпрацюватимуть під час семінарів, дискусій, ігор та бесід протягом 9 днів у м. Детмольд. Молодь проживатиме у молодіжному хостелі і спілкуватиметься англійською мовою про цінності та досягнення європейської спільноти.

Увага буде зосереджена на інтересах молоді, крім того, учасники матимуть змогу представити їхні країни та культуру. Молоді європейці отримають інформацію про освіту та ринок праці в університеті Білефельда та центрі зайнятості м. Детмольд.

Мета обміну полягає у тому, щоб спонукати молодь думати широко і показати, що наше майбутнє залежить від нас самих, а Європа лише створює можливості, щоб реалізувати усе заплановане.

Молодіжна зустріч буде співфінансуватися програмою ЄС Еразмус+ (Молодь в дії). Проживання, харчування, транспортні та візові витрати покриваються програмою.

Вимоги до учасників конкурсу:

- мешканець/мешканка м.Луцьк;

- вік: 16-20 років;

- хороший рівень володіння англійською мовою;

- обов’язкова присутність упродовж усього терміну молодіжного обміну;

- зацікавленість у поширенні результатів обміну на місцевому рівні;

- прагнення реалізувати власні ініціативи на місцях за підсумками проведеного обміну.

Якщо Вас зацікавила участь у молодіжному обміні, просимо заповнити аплікаційну форму до 10 квітня (включно) та надіслати у форматі PDF на електронну адресу [email protected] з позначкою у темі листа Youth exchange in Detmold. Про результати відбору буде повідомлено до 14 квітня 2016р. електронною поштою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Еразмус+ шукає учасників для молодіжного обміну в Німеччині
25 березень, 2016, 18:39