Пільги на газ для українців продовжили ще на місяць

Пільги на газ для українців продовжили ще на місяць
Газові пільги для українців продовжили на місяць.

Кабмін продовжив на місяць спецзобов'язання «Нафтогазу» щодо продажу газу населенню за соціальною ціною, - повідомляє "УНІАН".

Кабінет міністрів продовжив на місяць спеціальні зобов'язання найбільшого в Україні державного енергохолдингу «Нафтогаз України» з продажу населенню природного газу на пільгових умовах.

Відповідне рішення уряд прийняв 30 березня 2016 року.

За словами заступника міністра енергетики Олександра Светеліка, спецзобов‘язання діятимуть з 1 квітня по 1 травня 2016 року.

Раніше, голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв називав критично важливим, щоб Кабінет міністрів до 28 березня 2016 року продовжив дію постанови про спеціальні зобов'язання.

В іншому разі, за словами Коболєва, облгази з 1 квітня змушені будуть купувати газ для населення за ринковою ціною, яка приблизно в два рази вища за пільгову.

Як відомо, мінімальний тариф на газ для населення встановлюється в опалювальний сезон для споживачів, які використовують газ для опалення, а також для підприємств ТКЕ, які надають послуги з централізованого теплопостачання.

Голова Національної комісії з регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитро Вовк прогнозує з 1 квітня підвищення мінімального тарифу на газ для населення і теплокомуненерго на 53%, до 5 тисяч 500 грн з ПДВ за тисячу кубометрів з 3 тисячі 600 грн з ПДВ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дмитро Вовк прогнозує з 1 квітня підвищення мінімального тарифу на газ для населення і теплокомуненерго на 53%, до 5 тисяч 500 грн з ПДВ за тисячу кубометрів з 3 тисячі 600 грн з ПДВ.
Відповісти
Якщо зараз це пільги , то можна уявити , яка буде безпільгова ціна !
Відповісти
Останні новини
Пільги на газ для українців продовжили ще на місяць
30 березень, 2016, 22:24