Кілометрові затори на Ягодин: в чому причина. ФОТО. ВІДЕО

Кілометрові затори на Ягодин: в чому причина. ФОТО. ВІДЕО
Ми виміряли, що від повороту на село Римачі до пункту пропуску Ягодин - майже вісім кілометрів. Вісім кілометрів - протяжність черги, у якій стоять вантажні автомобілі.

Один із далекобійників, Василь, розповідає, що в чергу став о першій ночі.

"Я не знаю, чому черга не рухається. І хлопці, які стоять попереду мене, теж не знають. Певно, проблеми на митниці - або на нашій, Волинській, або на польській. Було ж не так давно, що вийшла з ладу система", - каже чоловік.

Між тим, інший, Віталій, нарікає: через те, що він вже добу стоїть на митниці, перевізник, на якого він працює, отримає штраф.

"Завтра о 12-й годині я мав бути в Берліні. Зараз вже обід. Переді мною - півтори сотні машин. Я аж ніяк не встигну приїхати в Німеччину вчасно", - нарікає Віталій.

А на пункті пропуску заступник начальника митного посту “Волинь-центральний” Світлана Бондарчук пояснює: черги тому, що митники почали працювати безініціативно.

"Колектив ввів так зване "тихе" оформлення. Не перевищуючи встановлених законодавством часових нормативів, але оскільки раніше ми підходили ініціативно до виконання завдань, робили більше, ніж ми могли, то тепер наша ініціативність під питанням," - пояснила митниця.



От і виходить, що в результаті такого собі внутрішньомитного протистояння страждають прості українці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"От і виходить, що в результаті такого собі внутрішньомитного протистояння страждають прості українці."
Простим українцям начхати на чергу на кордоні. Не начхати баригам.
Відповісти
Як гарно називає хабар - "ініціатива".
Нема "ініціативи" - черга стоїть.
Відповісти
можна дуже швидко найти нових працівників бажаючих вагон
Відповісти
100% підтримаю. І дуже багато людей які сидять дома без хліба, пішли б і працювали.
Відповісти
так клас про хабар сказала..але якщо люди не хочуть працювати без хабарів то звільнити них і на цьому крапка...це все спеціально робиться на замовленя Гіля Никитюка що знову очолити всі схеми...І щекй Гунчик та інші в цьому приймають участь...ХАБАРИКИ І КОНТРАБАНДИСТИ хочуть змінити начальника..чому!!???? Бо він їм перекрив заробіток..
Відповісти
Нема сумніву, що за цим протистоянням "совїх" і "чужих" на Ягодині маячить постать романа микитюка і кількох волинських бариг, яким ніяк не вдається фокус із призначенням свого ставленика на найбільшій Волинській митниці, щоб контролювати процес і набивати власні кишені...
Відповісти
А ви знаете люди що ця Бондаренко пряма людина Микитюка
Відповісти
Не пряма людина а дуже близька і часто ближча ніж дружина. На простих людей їм начхати, тільки захищають свої корупційні інтереси.
Відповісти
мені тиждень ініціативи попрацювати))) Наїлися, почитай внутрішній трудовий розпорядок і Трудовий кодекс України, ініціатива її треба, до суду брюнетку, або картофан садити.Як таке можна родити публічно в голос. Вона п*яна, обкурена, драгер несу!Сімпотна мала,але ініціативи нема)))
Відповісти
Пропоную зробити звірку з польською стороною принаймі за останні три місяці і шановна пані буде спільно зі своїми покровителями /Микитюк Терещук /давати пояснення зовсім в іншому місці і зразу пропадуть страйки громадські активісти і т д
Відповісти
давно пора передати цю митницю спеціалізованій англійській компанії, в якої ініціативи і чесності буде вистачати на всіх!
Відповісти
Тернопільська рагулька Бондарук за своє тепле місце дриськає. Мабуть ще недостатньо бабла скосила!. А простому народові, яке діло до ваших крісел-не смішіть, бо дістали
Відповісти
Урвалося митникам-заробітчанам от і блокують роботу.Прийміть на цю роботу молодь і контролюйте, щоб незахворіли вірусом попередників.
Відповісти