Жоден неатестований поліцейський не хоче їхати у Донецьк

Жоден неатестований поліцейський не хоче їхати у Донецьк
Жоден із поліцейських, які не пройшли переатестацію не скористався можливістю переїхати на Донбас, щоб залишитися на службі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту проти ненаправлення до Донецька та Луганська області правоохоронців, які нібито провалили переатестацію в Національній поліції. Друзі мої, до нас і немає охочих їхати. На сьогодні жоден із поліцейських, хто недобрав бали під час атестації, не виявив бажання служити в Донецькій області. Тому заспокойтеся!"

Він зазначив, що некомплект поліції Донеччини в середньому складає 30%, в прифронтовій Авдіївці – 70%, підрозділи працюють без вихідних.

"Так звані "громадські активісти", вашу би енергію та на мирні цілі. Не треба мітингувати, краще успішно долайте випробування та йдіть служити до поліції", - додав Аброськін.

Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту щодо ненаправлення в Донецьку та Луганську області правоохоронців,...

Опубліковано Вячеславом Аброськиним 9 квітня 2016 р.


Нагадаємо, на Волині атестацію пройшли понад 1600 співробітників Головного управління Національної поліції в області. Майже 78 відсотків (1256 осіб), які проходили атестування, відповідають займаним посадам, а понад 3 відсотки ( 50 осіб) поліцейських заслуговують на підвищення по службі.

Разом з тим понад 12 відсотків (201 особа) співробітників одержали негативний висновок атестаційних комісій і підлягають звільненню з поліції через службову невідповідність.

Окрім того, підлягають переведенню на нижчу посаду ще майже 7 відсотків волинських поліцейських - 109 працівників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не бачу нічого страшного. Якщо треба, можна і Донецька і в Луганськ область їхати!!! Не треба цим спекулювати!!! Але ж як положено. А не як " штрафбат "
Відповісти
ДОРОША!! ДОРОША ТУДА!!!!!
Відповісти
Лучше быть живым безработным, чем мертвым полицейским
Відповісти
Все правильно. Давайте, панове активісти, на службу в поліцію. Зарплата, кажуть, нормальна, форма безкоштовна - досить піаритися, покажіть, на що здатні "демони революції".
Відповісти
Ось їхня сутність. Вони мусора,а не наші захисники.
Відповісти
Ну що активісти покажіть приклад вперед на службу в поліцію, Ніколайчуки, Рижкови, Климчуки, Котлюки,Вальчуки медсестра КРАПКА і зразу ж за вами всі міліціонери яких ви не атестували підтягнуться... 100% Вступайте а ряди поліції і захищайте державу а то привикли бла-бла-бла...
Відповісти
Більша половина мусорів в ато була а зараз дійсно нехай їдуть ті хто звільняв їх з посад
Відповісти
Всі ці мусора привикли в мирних містах кришувати алкоголь ,наркотики ,сидіти в засідках на автолюбителів ,а іхати повоювати за Укріну ім западло ,не даром основна маса гннароду ненавидить цих покидьків і назвала іх мусорами ,бо вони дійсно сміття .
Відповісти
Нові поліцаї нікого не кришують,хабарі не беруть,вони кришталево чисті і патріотично налаштовані.Вот таких там на сході і бракує,туда їх.А воювати(приймати участь в військових діях)це першочергова задача ЗСУ а не поліції.
Відповісти
нехай атестовани ідуть
Відповісти
Нехай ідуть ті що люстрували і кричали
Відповісти
Був в Голандії і чув що нас в Європу неберуть не через мінтів а через хаос і бєспрідел які творять ці активісти
Відповісти
Влітку 2014 року пішли добровольцями, приймали участь у "зачистках" населених пунктів на Луганщині. В лютому 2016 р. більшість не пройшли атестацію. Ми їздили на Схід як офіцери міліції, а тепер пропонують їхати в статусі "мусорського непотрібу", який нікому непотрібен на Волині. Люди їхати не бояться, просто вони поважають себе вибравши таку позицію і не тримаються за посади. Даємо дорогу новій поліції і активістам, які нас атестували. Активістам слабо служити в військових підрозділах, їм було добре коли були самі по собі.
Відповісти
Які активісти? Про що Ви, про кого? Паша Данильчук вже такий, що в двері не пролазить! І вся та братія, до реальних реформаторів відношення не має. Депутат Зінчук (Костян) завязав з волонтерством, Аркаша з Луцьких депутатів, ходить щоки надуває. Вальчук - ворошиловський стрілок, сидіти має. Кушнєр - завязав з Центром АТО, втомився..... Прикладів сотні. Що вони вміють - бла-бла-бла та акції збирати (з 5-8 мітингувальників)
Відповісти
Останні новини
Жоден неатестований поліцейський не хоче їхати у Донецьк
10 квітень, 2016, 12:20