Відомі волинські патріоти запрошують на Звитягу. ФОТО

Відомі волинські патріоти запрошують на Звитягу. ФОТО
З 6-го по 9-те травня громадська організація "Національний Альянс" організовує патріотичну "Звитягу" у ківерцівських лісах.

Суть гри полягає у тому, що патріотична молодь приїжджає у ліс, де їх ділять на дві команди (сотні), у кожної з якої є свій прапор. Їх розводять у різні сторони лісу, кожному учаснику на руку чіпляють пов'язку, яка символізує його/її життя і лишають на з'їдання комарів, а потім їх вистежує команда-супротивник і намагається відібрати прапор, а паралельно здерти пов'язку з кожного учасника.

Все це триватиме чотири дні без душу, вай-фаю, алкоголю та інших благ цивілізації, але натомість, це шалений заряд емоцій, адреналін, нові друзі, природа і нові цікаві історії", -закликають ті, хто вже багато разів брав участь у цій забавці.

«Звитяга» вже традиційно із 2006 року відбувається у Волинських лісах і, за десятиліття, зуміла виплекати багатьох представників української еліти, серед яких народні депутати, музиканти, поліцейські, воїни АТО, керівники державних структур та багато інших.

Перший Голова Ради Вищих Спостерігачів – Ігор Гузь, зараз є Народним депутатом України.

Сотенний Сотні ім. Перця у 2011-2014 роках - Мерчук Сергій, зараз очолює Рівненську патрульну поліцію.

Бунчужний однієї з сотень «Звитяги» протягом декількох років - Сергій Мартинюк, тепер лідер гурту Фіолет та арт-директор фестивалю «Бандерштат».

Сотенний у 2006-2011 р.р. - Павло Данильчук, зараз очолює Волинський осередок руху «Народний Контроль».

Сотенний у 2006-2011 р.р. – Бокоч Андрій, на сьогоднішній день помічник-консультант Народного депутата України Ігоря Гузя.

Учасник перших «Звитяг» - Ігор Кулик, тепер начальник управління Українського інституту національної пам'яті, колишній голова державного архіву СБУ України.

Учасник всіх Звитяг, бунчужний – Олександр Гуч, Герой Революції гідності, а з 2015 року – сільський голова Дернівської об`єднаної громади.

Комендант табору у 2014 році - Майя Москвич, зараз є воїном в АТО у полку «Миротворець», була керівником «Національного Альянсу» у 2013-2015 рр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно, "патріоти".
Відповісти
4 дні без душу, вай-фаю і тд.. вам в інше століття шановні. Краще б пішли дерева в тому лісі покрасил чи шось таке.
Відповісти
По перше не Дернівська обеднана громада по Друге Данильчук показав себе вже в маневичах а по трете ми скоро будема ловити і відстрілювати цих активістів бо вони гірше ніж бандити і рекетири а всіх іх покривае Шпига
Відповісти
Третє фото зверху - це клич фашистів
Відповісти
ще багатьом встигнуть юшку пустити...
Відповісти
Ги...югенд по українські. Більшість тих "патріотів" на фото, використали молодь у своїх політичних цілях і тепер просто сміються з того всього. N1 Гузь і його Санчо-Пансо Бокоч :)))
Відповісти
що ці патриоти в більшості не готові поіхати на схід та загинути за Украіну.мета іх дресування це крушити все за крісло фюрерів.примитивный шкурный интерес по руски
Відповісти
Розпустила Дуня коси а за нею усі воїни АТО
Відповісти
Стидота - скільки молодих гарних людей, а уже усі інваліди на голову.
Відповісти
Оце та патріоти. один одного кращий. Відловити їх всіх і на схід...
Відповісти
Останні новини
Відомі волинські патріоти запрошують на Звитягу. ФОТО
24 квітень, 2016, 15:15