На Волині рятувальники витягали дві автівки з кювету

На Волині рятувальники витягали дві автівки з кювету
У Волинській області упродовж вихідних працівники ДСНС проводили аварійно-рятувальні роботи.

Впродовж минулих вихідних рятувальники здійснили 5 виїздів на проведення аварійно-рятувальних заходів, - повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, 30 квітня о 10:25 рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська провели відкачування води з підвалу багатоквартирного житлового будинку №2, що у 6-му шахтарському мікрорайоні.

Також о 16:07 до Служби Порятунку звернулась громадянка з проханням зняти з верхівки дерева її кота. Рятувальники за допомогою висувної драбини допомогли жінці повернути домашнього улюбленця.

1 травня працівники місцевої пожежної охорони села Олика Ківерцівського району допомогли прибрати дерево, що впало на проїжджу частину дороги і перешкоджало руху автомобілів.

2 травня об 11:35 надійшло повідомлення про те, що легковий автомобіль опинився у кюветі поблизу селища Ратне. За допомогою буксирувального троса чергова варта рятувальників 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне витягнули автомобіль.

А о 23:37 до Служби Порятунку «101» звернувся водій легкового автомобіля, який повідомив, що його авто опинилося у кюветі обабіч автошляху міста Нововолинська. До місця події прибула чергова варта рятувальників з Нововолинська. За допомогою буксирувального троса вони витягнули автомобіль на проїжджу частину дороги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині рятувальники витягали дві автівки з кювету
04 травень, 2016, 17:43
Робоче місце пожежників
04 травень, 2016, 17:25