Ділянка землі у Старому місті дісталась все-таки екс-депутату. ВІДЕО

Ділянка землі у Старому місті дісталась все-таки екс-депутату. ВІДЕО
Господарський суд Волині ухвалив поновити договір, укладений між фірмою «Луцькміськбуд» та Луцькою міською радою.

Ділянку землі на Драгоманова, 15 таки віддали в оренду Тихону Павлюку, - про це інформує Четверта влада з посиланням на ТРК «Аверс».

Нагадаємо, ласий шматок землі в самому центрі Луцька у заповіднику «Старий Луцьк» дістався «Луцькміськбуду» кілька років тому. Фірма тодішнього депутата міськради Тихона Павлюка повинна була будувати на Драгоманова, 15 житлово-торгівельно-офісний центр. Тоді будівництву в історико-культурному заповіднику завадила громадськість. Надалі депутати міської ради вже були обережні у голосуванні та в лютому цього року не поновили Павлюку договір оренди. Одна з підстав – невчасна сплата за оренду.

Підприємець, не гаючи часу, спритно сплатив борг, а тоді подав на міську раду до суду і виграв його. Суддя Валентина Пахолюк ухвалила визнати недійсним рішення депутатів про відмову в поновленні договору. Натомість, визнала документ про оренду чинним.

До слова, зараз на Драгоманова, 15 - хащі висотою у три метри, а паркан вже хилиться від старості. Яка химера тут може вирости згодом, можна лише здогадуватися. Щоправда, у міської ради ще є шанс оскаржити таке рішення волинської Феміди у Рівненському апеляційному господарському суді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка ціна оренди? випадково не 1 гривня???
Відповісти