«Пасу усіх», - Пащенко про політику, журналістику та еко-фермерство. ФОТО

«Пасу усіх», - Пащенко про політику, журналістику та еко-фермерство. ФОТО
Володимир Пащенко — бізнесмен, журналіст та трохи політик. Людина, яка за будь-яку справу береться з душею та натхненням. Саме через такий життєвий оптимізм та бажання щось змінити у нього все виходить легко та невимушено. І таким ми його бачимо.

ПРО СПОРТ

Питання не в тому, мусить держава підтримувати чи ні. Мусить, адже це і престиж, і здоров’я нації… Але чи справді робиться все для такої підтримки, навіть у сьогоднішніх умовах?

У нас немає матеріалу, людського ресурсу, з якого можна робити чемпіонів. Чому Китай має стільки призерів? Бо вони можуть набрати стільки дітей, скільки потрібно для того, щоб серед них знайти кращих.

ПРО ОБІЦЯНКИ І ПОЛІТИКУ

Це багатьом не подобається, багатьом, хто хоче, аби їх пригріли солодким словом вже і зараз. Хоча потім, коли наступає похмілля, всі розуміють, що солодке слово на хліб не намажеш.

Виливши кухоль бруду на опонента, білішим не станеш. Перемога буде за тим, хто доведе, що готовий захищати їхні інтереси і доступний для кожного лучанина.

ПРО МАЙДАН

Відчував себе частиною якогось стада, яке гонять то в ЄС, то в інший бік. Увечері почув, що у центрі Луцька збираються люди. Взяв сім’ю, щось поїсти – і поїхав туди. Нас було небагато. Але я зрозумів, що не самотній в своїх думках. І холод з душі зник.

Найскладніше було у перші дні, коли все треба було організувати.

Та ейфорія пройшла, прийшла апатія, стало зрозуміло, що не все так просто.

Спершу більшість дивилася на мене, як на божевільного. Мовляв, що за один, звідки взявся? Думали, певно: «Хлопець так по-дивному дуріє».

Вийшов і сказав: «Та я нічого особливого не зробив…» Дуже багато людей, зробивши подвиг, просто тихо повернулись до свого звичайного життя. От вони – справжні Герої.

Коли питаєш себе: «Чи ти гідний це робити, чи варто за це братись?». Я проводжу свою внутрішню люстрацію, і вирішую, що для мене, а що ні.

Я приношу користь тут, де є зараз.

ПРО ІГОРЯ ПАЛИЦЮ

Це була перша зустріч після великої перерви: останній раз ми зустрічались більше 10 років тому. Я зрозумів, що Палиця змінився. Я зрозумів, що у нас багато спільних поглядів. Хоча щодо моєї роботи він сказав мені: якщо в тебе будуть критичні факти про мою роботу – пиши. Одним словом, ми порозумілися.

З того, що я чув і бачив, - він робить конкретні справи, готовий допомагати не просто теплим словом. Адже тепле слово гріє лише тоді, коли його кажуть, а після одразу морозно стає.

ПРО БІЗНЕС

Я одягнув фартух і пішов працювати. Я мив підлогу, мив посуд, працював офіціантом, носив тарілки, сидів у бухгалтерії. І люди це відчули – і персонал ресторану, і відвідувачі. Зрозуміли, що власнику вкрай небайдуже, як працює підприємство. Я ж зрозумів багато нюансів роботи ресторану. З того часу ми – успішні.

Я зараз планую зайнятися екологічним сільським господарством. Хочу відкрити еко-ферму. Буду вирощувати салати для свого ресторану і для інших ресторанів, а також хороше правильне м'ясо овець. Там буде багато всього, зокрема, полуниця, яка буде давати врожай круглий рік. Завжди мріяв жити в такій країні, де круглий рік є полуниця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для еко... потрібний ультрафіолет ,інакше біомаса
Відповісти
Про спорт дуже жестоко.Матеріал Є,а чи є кому зробити чемпіона?Чи є тренер з сучасними знаннями,функціонер який любить свою роботу не через гроші,працюючий на результат?Чи багато у нас власників клубів,які вимагають від тренерів РЕЗУЛЬТАТ,а не збільшення виручки?
Відповісти
Володю, я пам"ятаю, як вперто, як на роботу, ти щодня ходив на Майдан, пам"ятаю твій захриплий голос, на диво справедливий суд у Ківерцях. Це не було даремно! В молодості я дуже любила пасти корови, можна було наспіватися досхочу. Бо хто співає, той щасливий. Співай, Володю, будь щасливим!
Відповісти
Приємно читати, що є в нашому місті ще толкові люди!
Відповісти
Ас у своїй справі , знаю Вову не перший рік і на таких людях будується країна.
Відповісти
Ого, не знала)
Відповісти
Круто зроблено , круто написано , крутий герой!
Волиньпост, все круто!!
Відповісти
Людина , яка має свою думку і готова їі відстоювати , пройшов майдан і витримав злидні. Поважаю .
Відповісти
Полностью поддерживаю во всех взглядах !!
Відповісти
Успіх приходить саме до таких, розумних і відважних, все круто, Володимере!
Відповісти
А мені цікаво спробувати еко-овочі
Якщо еко-фермі бути, то Ви тільки підкреслите свою оригінальність і майстерність! Чекаємо !
Відповісти
Фотка зачёт!!!!!!))))))
Відповісти
Вчуся у вас!
А правду кажуть, коли любиш свою справу, то виконуєш їі краще всіх!!!
Відповісти
Немає межі досконалості , не зупиняйтеся на досягненому..!
Відповісти
Чувак кайфує))) круть!!
Відповісти
Прочитав про Палицю і зрозумів, що пацан легко йде по життю.
Відповісти
Виходить маю тролів і вже якогось пошановувача)))
Живу не в пустелі треба звикати)))
Відповісти
Too bad we have to return them .
fifa 17 coins http://en.donkr.com/blog/post/fifa-17-fut-captain-212928
Відповісти
Останні новини
«Пасу усіх», - Пащенко про політику, журналістику та еко-фермерство. ФОТО
17 травень, 2016, 16:19