Теперішня децентралізація - фейкова, - Тимошенко

Теперішня децентралізація - фейкова, - Тимошенко
Той варіант децентралізації, який пропонує чинний уряд, - фейковий.

Цю думку висловила лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час свого сьогоднішнього візиту до Рівного.

Питання децентралізації Юлія Володимирівна разом зі своїми однопартійцями та сільськими та селищними головами Волинської області, які спеціально для цього завітали до Рівного.

Для сільських голів провели навчання, під час якого обговорили загрози та переваги можливих нововведень.

«Влада хоче приєднати малі селища до більших, щоб якнайшвидше відбулася урбанізація, а покинуті території можна було б продати», - вважає лідерка «Батьківщини».

Юлія Володимирівна переконана, що уряд повинен не приєднувати малі селища, а допомогти перш за все матеріально та сприяти розвитку кожного села.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого автор не пише, що раніше вона сказала, щось в стилі:"село хоче жити як місто, його заганяють в кам'яний вік", чи що вважала децентралізацію потрібною і важливою??
Слабо, таваріщі писаки, подавати інформацію не однобоко?
Відповісти
На передостанньому фото банер спонсорів заходу, і майбутніх покупців землі. Хто включить думалку той зрозуміє, яка іноземна партія курує такі семінари.
Відповісти
нещодавно в комунальній установі «Санаторій матері і дитини «Пролісок» відбулися збори волинського осередку ВО «Батьківщина». Директор цього закладу Валентина Касарда – депутат обласної ради від цієї політичної сили.Жодного договору оренди не було складено
Відповісти
Те що ця стаття вже два дні на перших місцях - це теж не малі гроші вартує .
Но саме образливо : немає балансу за і проти ,як в європейській журналістиці.
Відповісти
Тимошенко розкрила реальний стан речей. Децентралізацію влада зводить до закриття шкіл, дільничних лікарень, клубів, бібліотек. Нинішнім олігархам потрібна лише територія, земля, а не люди, які живуть у селі.
Відповісти
Драконівськими цінами уряд Гройсмана справді заганяє село у кам'яний вік. Новий міністр соцполітики взалагі радить селянам відмовитися від газу, тобто ні зігрітися, ні помитися, ні їсти зварити швидко. Тільки кочегарити дідвські грубки.
Відповісти
Так буде і у нас: «Ефект децентралізації: науковий центр і 3D-кінотеатр в чеському селі»

http://www.radiosvoboda.org/content/article/27752624.html
Відповісти
Створено новий амбітний проект #Водавсело, метою якого є поширення отриманого досвіду серед усіх зацікавлених сторін із тим, щоб кількість систем водопостачання, створених за цією моделлю, збільшувалася, забезпечуючи доступ до якісного водопостачання більшій кількості сільського населення в Україні:

http://vodavselo.info/

Відповісти
Законопроект «Про службу в органах місцевого самоврядування» рекомендовано до прийняття комітетом ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування:
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/3632

Відповісти
Останні новини
Теперішня децентралізація - фейкова, - Тимошенко
21 травень, 2016, 21:14