«Волинь» U-14 їде до Мілану на турнір «Футбол для дружби». ФОТО. ВІДЕО

«Волинь» U-14 їде до Мілану на турнір «Футбол для дружби». ФОТО. ВІДЕО
Команда «Волинь» U-14 провела заключне тренування перед від’їздом до Мілану на турнір «Футбол для дружби».

Він передує фінальному матчу Ліги чемпіонів, який цього року відбудеться на «Сан-Сіро» 28 травня, - повідомляє ФК Волинь.

Команда Олександра Антонюка вдруге поспіль гратиме на такому турнірі. Якщо торік «Волинь» U-13 грала у Берліні разом із іншими 23 командами, то цьогоріч вже U-14 посперечається за перемогу із 31 командою дитячих шкіл та академій провідних футбольних клубів світу.





Наші юні футболісти зараз у хорошому ігровому тонусі, адже U-14 змагається у відразу двох турнірах – дитячо-юнацькій лізі України та чемпіонаті області. Аби призвичаїти своїх вихованців до штучного газону, на якому й відбуватимуться матчі в Мілані, тренер Олександр Антонюк вирішив відпрацювати елементи міні-футболу на відповідному майданчику.







Завтра наша команда відбуде з Києва до Мілану. Увечері відбудуться збори представників усіх 32 команд-учасниць турніру «Футбол дл ядружби». Змагання ж триватимуть впродовж п’ятниці у заміському спортивному центрі. В суботу в планах «волинян» участь у всесвітньому дитячому футбольному Форумі і сподіваємося, участь у фінальному матчі турніру, який відбудеться в офіційній фан-зоні фіналу Ліги Чемпіонів – у Замку Сфорца, напроти знаменитого міланського собору. Увечері ж усі команди-учасниці переглянуть фінальний матч ЛЧ Реал-Атлетіко.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» U-14 їде до Мілану на турнір «Футбол для дружби». ФОТО. ВІДЕО
26 травень, 2016, 20:48