Студенти Академії проводитимуть екскурсії. ФОТО

Студенти Академії проводитимуть екскурсії. ФОТО
Студенти Академії рекреаційних технологій і права відвідали Замок Любарта та улюблені куточки Старого міста Луцька: католицький костел Петра і Павла, будинок, у якому жила Леся Українка, лютеранську кірху, новітню пам’ятку Луцька – будиночок скульптора Голованя.

Ми повинні пишатись тим, що живемо в такому мальовничому місті. Луцьк наповнений цікавими музеями, в яких є чимало архітектурних знахідок, церквами ще з прадавніх часів. Вулиці Луцька зачаровують своєю гармонією духовності, яку ніяк не хочеться відпускати, - повідомляють організатори.

Екскурсія була проведена Сергієм Матвійчуком, студентом напряму підготовки «Туризм» Академії рекреаційних технологій і права. Студент уже на другому курсі має можливість застосовувати свої теоретичні знання на практиці і показати своїм молодшим колегам професійні здібності.

Він вміло порівнював сьогодення з минулими роками та ознайомлював студентів з історичними фактами. Екскурсія була цікавою та змістовною, студенти побачили свого товариша в якості вмілого екскурсовода. Студенти напряму підготовки «Туризм» Академії завжди раді допомогти у проведенні екскурсій усім бажаючим.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Студенти Академії проводитимуть екскурсії. ФОТО
27 травень, 2016, 22:54