У Луцьку вручали нагороди військовослужбовцям з нагоди Дня прикордонника. ФОТО

У Луцьку вручали нагороди військовослужбовцям з нагоди Дня прикордонника. ФОТО
Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості з нагоди Дня прикордонника. Командир Луцького прикордонного загону, підполковник Олександр Соловей виступив із доповіддю про результати діяльності загону та вручив нагороди кращим військовослужбовцям.

Він також зачитав привітання, яке надійшло на адресу частини від Президента України та Державної прикордонної служби України, - повідомляє Луцька міська рада.

Привітали військовослужбовців із професійним святом і представники місцевої влади: голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, заступник голови обласної ради Роман Карпюк, заступник міського голови Сергій Григоренко.





Сергій Григоренко у своєму виступі акцентував, що на шевроні військової частини є зображення Святого Миколая, який є покровителем Луцька, тож до прикордонників у луцької влади і громади особлива любов і повага. Міська влада підтримує свою армію, прийнято міську Програму підтримки військовослужбовців.



Він зазначив, що прикордонники з честю і гідністю несуть службу, захищаючи кордони України як у мирний період, так і в час військової агресії, ризикуючи не лише власним здоров’ям, але й життям. Зараз, коли триває антитерористична операція на сході України, саме на прикордонну службу покладається велика надія щодо забезпечення охорони державного кордону.







Сергій Григоренко побажав прикордонникам міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди і вручив відзнаки. За високу професійну майстерність, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, старанність та ініціативність під час виконання оперативних завдань, а також з нагоди Дня прикордонника вручив Подяку міського голови: старшому прапорщику Кость Сергію Васильовичу, старшому техніку з технічного нагляду відділу персоналу Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України; сержанту Дженджері Альоні Василівні, начальнику діловодства групи документального забезпечення відділу прикордонної служби «Рівне» Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України; прапорщику Купріюку Олександру Олексійовичу, техніку – начальнику апаратної відділу зв’язку, автоматизації та захисту інформації штабу Луцького прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.







Особливо теплі слова вдячності звучали на адресу родин загиблих у АТО прикордонників, вдовам та батькам загиблих Героїв вручили квіти. Усіх загиблих прикордонників у різні часи вшанувати хвилиною мовчання.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вручали нагороди військовослужбовцям з нагоди Дня прикордонника. ФОТО
27 травень, 2016, 19:03