Неуважність поліцейського стала причиною аварії. ВІДЕО

Неуважність поліцейського стала причиною аварії. ВІДЕО
Луцький волонтер потрапив у аварію в Рівному через неуважного поліцейського.

ДТП трапилася 31 травня приблизно о 11:00, - повідомляє ВАР.

Волонтер з організації “Автомайдан України, Луцьк” їхав на червоному легковику з екс-бійцями батальйону “Волинь” на Рівненський полігон, де мали відбутися урочистості з нагоди другої річниці заснування цього військового підрозділу.

Перед ним на службовому авто їхав працівник поліції Руслан Богоніс на сірому “Фольксвагені”. Перед виїздом з міста він вирішив здійснити розворот у забороненому місці, однак не розрахував траєкторію руху і різко загальмував. Сталося зіткнення, в результаті якого струс мозку отримав один з пасажирів.

Після зіткнення водій-правоохоронець вийшов з авто та змінив цивільні білі номери на сині поліцейські. За трохи прибули патрульні поліцейські, слідчі з обласного управління Нацполіції, які й оформили ДТП. Водночас водіїв автомобілів забрали на освідування. В обох алкоголю в крові не виявили.

Цікаво, що в наркодиспансері працівник поліції відмовлявся визнавати, що працює в поліції. Такої ж тактики дотримувався начальник превентивної служби Рівненщини, який виявився начальником водія “Фольксвагена”. Лише на пряме питання активістів “Автомайдану України”, які приїхали на підмогу до колеги, він таки сказав, що очолює службу.

В активістів багато зауважень до роботи поліцейських, які вдавалися до затягування процесу та інколи поводили себе по-хамськи.

Так, поліцейські забрали права в автомайданівця, але не виписали тимчасової посвідки, тож активістам довелося вимагати у начальника превентивної служби документи. Крім того поліцейські довший час не показували складеної схеми ДТП, яку як виявилося намалював слідчий, після того як автомобілі пересунули, зокрема, службове авто поліції перетягнули на узбіччя.

Станом на 19:00 31 травня волинські та рівненські автомайданівці перебувають у Рівному, бо побоюються можливих фальсифікацій обставин аварії, в результаті яких виправдають винуватця.

За фактом отримання учасниками ДТП тілесних пошкоджень поліцейські пообіцяли відкрити кримінальне провадження.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тупіца ментовська
Відповісти
потрібно тримати дистанцію
Відповісти
а розвертатись в недозволеному місці треба ?
Відповісти
Заїхав в зад -винен і відповідай)))
Відповісти
Шановні журналісти Волиньпост! Будь ласка,пишіть правильно хоча б заголовки навіть коли просто "передераєте" чужий пост. Не "неуважність" а грубе порушення правил дорожнього руху! крім того в тому авто їхав цілий заступник цілого начальника якогось там відділу міліції (не піднімається рука написати - поліції) який не завадив водію здійнити такий маневр в недозволеному місці.
Відповісти