У США цивільний чоловік закатував свою українську наречену

У США цивільний чоловік закатував свою українську наречену
У Голівуді цивільний чоловік вбив українку після довгих катувань.

У Лос-Анджелесі вбили українку Яну Касьян, яка емігрувала в США кілька років тому до свого коханого, канадського спадкоємця і сценариста, автора коміксів "Синдром" Блейка Лейбела, хоча він і досі не розлучений, - пише "ТСН".

3 травня вона народила обранцеві доньку, а через кілька тижнів Яну знайшли мертвою в її квартирі, поряд лежала дитина. За словами прокурора, перед смертю її кілька днів били і катували, і буквально випустили всю кров з її тіла.

На першому судовому засіданні Лейбела звинуватили у вбивстві, проте він свою вину відкидає. Прокуратура вимагає, щоб на час слідства сценарист залишався під вартою. Якщо Лейбела оголосять винним, то йому загрожує смертна кара.

Донечкою пари зараз опікується мама Яни, яка збирає гроші, щоб повернути тіло дочки на батьківщину. Всього за тиждень до вбивства, Лейбела звинуватили в сексуальному насильстві іншої жінки. Однак він вийшов під заставу в 100 тисяч доларів.

Яна Касьян емігрувала у США в 2014 році. В Україні вона працювала в податковій інспекції. У Лос-Анджелесі зайнялася рекламою. Поки не відомо, коли вона познайомилася з Блейком Лейбелом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ось Вам і хвалена американська демократія - кожна особа цяця і ляля. А повинен пройти психекспертизу і сидіти в лікарні.
Відповісти
Поясни мені , який стосунок має демократія до побутового насилля і вбивства ? Чи ти один із тих ватних даунів ?
Відповісти
А ти хоч одного американця вживу бачив?Жертва москальської пропаганди!
Відповісти
А хай не біжать за багатими,а то всі за іноземців рвуться.За що небудь лиш би покинути Україну.Да у нас на Україні точно біда,ми не потрібні нікому.Але ж і там ми не потрібні цим придуркам закордонним.
Відповісти
Тому передплачуйте народнуьгазету "українська нива" ( Індекс 98050), будемо солідарними, будемо щось робити для покращення.
Відповісти