25 країн ЄС вимагають пояснити затримку безвізу для України

25 країн ЄС вимагають пояснити затримку безвізу для України
Двадцять п’ять країн-членів Євросоюзу вимагають від Німеччини, Франції та Італії пояснень щодо затримання рішення про скасування візового режиму для України та Грузії

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Напередодні розглядалося питання щодо позиції керівної інституції ЄС зі скасування візових вимог для грузинських громадян. Німеччина поки що блокує це рішення, висловлюючи занепокоєння високим рівнем організованої злочинності у Грузії. Берлін у цьому підтримали Франція та Італія. Україну також хочуть прив’язати до цього пакету візової лібералізації», - розповів співрозмовник агентства.

За його словами, у п’ятницю, 10 червня, міністри юстиції та внутрішніх справ країн ЄС обговорять питання скасування віз для України, Грузії, Туреччини та Косова.

«Про безвізовий режим для Туреччини та Косова поки що говорити рано, але Україна і Грузія, як зазначено у доповідях Єврокомісії, вже чітко виконали усі критерії і заслуговують на скасування візових вимог. Відтак, 25 країн ЄС хочуть почути від Німеччини, Франції та Італії про причини зволікання з наданням безвізового режиму для наших партнерів», - наголосив дипломат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТІ, ХТО 24 РОКИ У ВЛАДІ ВСІХ РІВНІВ ТИМ ТІЛЬКИ І ЗАЙМАЮТЬСЯ, ЩО НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ, А ЗЛОВЖИВАЮТЬ ВЛАДОЮ І КРАДУТЬ З БЮДЖЕТІВ ДО ЯКИХ ХТО МАЄ ДОСТУП...СКІЛЬКИ ХТО МОЖЕ НА СВОЇХ РІВНЯХ ВКРАСТИ І АФЕРИ КРУТИТИ ТАК І ЗЛОВЖИВАЮТЬ !!! ЗЛОДІЇ І БРЕХУНИ ОДИН ОДНОГО ПОГАНЯЮТЬ І ПОКРИВАЮТЬ 24 РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ... КОРУПЦІЯ І БАНДИТИЗМ В УКРАЇНІ ЗАШКАЛЮЮТЬ !!!
Відповісти
Може отримання віз ЄС для громадян України і відмінять колись у 2018-2020р, але нас, як людей з країни вищого рівня небезпеки (третя в світі), обмежать чимось іншим наприклад офіційними запрошеннями з гарантіями розміщення і повернення, обовязковим негайним обліком в поліції, мінімальними грошами при вїзді 500-700 евро/день, новими проїздними документами з аналізами крові, сечі, калу або іншою біометрикою. Не сумівайтесь!!
Відповісти
німеція і хранція були і залишаються країнами подвійних стандартів. мабуть пуця-пуця їм пообіцяв якусь цукерку. про корупцію і бандитизм в італії кожна собака знає. сиділи б вже і не корчили з себе великих дермократів.
Відповісти
Останні новини
25 країн ЄС вимагають пояснити затримку безвізу для України
10 червень, 2016, 01:37