В кінці червня українці матимуть 4 вихідних поспіль

В кінці червня українці матимуть 4 вихідних поспіль
Українці, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, будуть відпочивати чотири вихідних дні підряд – з 25 по 28 червня включно.

Згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України №1155-р від 11 листопада 2015 року, з метою створення сприятливих умов для святкування 28 червня Дня Конституції України та раціонального використання робочого часу керівникам підприємств, установ і організацій рекомендовано перенести робочий день з понеділка, 27 червня, на суботу, 2 липня.

У розпорядженні зазначається, що дана рекомендація не стосується органів Пенсійного фонду, державного підприємства «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ.

У той же час, Національний банк України також переніс робочий день банківської системи з 27 червня на 2 липня. «У зв'язку з цим, з... 25 до 28 червня (включно) 2016 року система електронних платежів (далі – СЕП), система електронної пошти, депозитарій, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, Система купівлі та продажу кредитних ресурсів в національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України «КредІнфо2», Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами «Реєстр договорів з нерезидентами 2» не будуть працювати, кліринг за операціями національної платіжної системи на базі відкритих міжнародних стандартів, здійсненим через Центральний маршрутизатор і розрахунково-кліринговий центр, не проводиться», – йдеться в повідомленні на сайті НБУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фото в тему!!!
Відповісти
Робити нема коли . Це ж тільки для державних, швачки продавці, перукарі , поварі, офіціанти і багато інших працюватиме!!! Це ж для вибіркивих
Відповісти
Останні новини
В кінці червня українці матимуть 4 вихідних поспіль
24 червень, 2016, 08:37