ПриватБанком затримані 24 шахраї, які оформляли кредити за підробленими документами*

ПриватБанком затримані 24 шахраї, які оформляли кредити за підробленими документами*
З початку 2016 року у відділеннях ПриватБанку затримано 24 шахраїв, які намагалися оформити кредити за підробленими документами.

Як повідомили в Службі безпеки банку, затримані намагалися оформити кредитні картки за чужими підробленими паспортами, але підробки були оперативно виявлені співробітниками банку. Шахраїв передано міліції, за фактами шахрайства відкрито кримінальні провадження, - повідомляє прес-служба ПриватБанк.

«Усі наші співробітники проходять спеціальний інструктаж щодо виявлення підроблених документів. Якщо співробітник запідозрив клієнта в шахрайстві, про це відразу ж дізнається Служба безпеки, яка приходить на допомогу, – говорить керівник Служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – З кожним роком ми констатуємо зменшення спроб оформлення кредитів за підробленими документами. Більшість потенційних шахраїв уже зрозуміли, що йти в банк з підробленими документами – найшвидший спосіб потрапити за ґрати».

Як повідомили в банку, активно залучаються до відповідальності й шахраї, яким вдалося отримати кредит за підробленими паспортами в період «кредитного буму» початку 2000-х років. Їхні фото розміщено на сторінці «Впізнай обличчя – отримай гроші» в соціальних мережах. За інформацію про реальні ім’я, прізвище та місцезнаходження розшукуваного банк гарантує виплату в сумі до 5 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанком затримані 24 шахраї, які оформляли кредити за підробленими документами*
16 липень, 2016, 09:14