Волинські поліцейські вилучили алкоголю на мільйон гривень. ФОТО

Волинські поліцейські вилучили алкоголю на мільйон гривень. ФОТО
Виготовленням фальсифікованих горілчаних, винних та коньячних виробів займались п’ять мешканців Волинської області. Вартість вилученої продукції становить майже мільйон гривень.

Про це повідомляє ГУ НП у Волинській області.

Фальсифіковану алкогольну продукцію громадяни реалізовували на території Луцького, Маневицького та Рожищенського районів. Виготовляли не тільки горілку, а й вино та коньяк відомих українських та іноземних виробників.

Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області провели заходи та задокументували протиправну діяльність громадян. Їх продукцію поліцейські направили на дослідження. Фахівці підтвердили, що горілчані, винні та коньячні вироби – фальсифікат. Марки акцизного податку України також підроблені.

Слідчі слідчого управління обласної поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Працівники УЗЕ, слідства Нацполіції спільно з прокуратурою повели санкціоновані обшуки на складах та помешканнях організаторів незаконної діяльності.

Правоохоронці вилучили 30 тисяч пляшок горілчаних, винних та коньячних виробів відомих українських та іноземних товаровиробників, 2,5 тонни спирту, 50 блоків сигарет з підробленими марками акцизного податку та без них, понад 5 тисяч штук підроблених марок акцизного податку та обладнання для виготовлення фальсифікату. Також у автомобілі поліцейські виявили 50 ящиків фальсифікованої алкогольної продукції.

Вартість вилучено сягає одного мільйона гривень.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце новина)))).Зайдіть до петі чи до королюка на склад от там ви найдете точно скарб,а то знайшли пару ящиків шмурдяка і новость пісец,а ті шо з складів лєвандос продають то тих не трогають,покращення в натурі
Відповісти
Останні новини
Волинські поліцейські вилучили алкоголю на мільйон гривень. ФОТО
10 серпень, 2016, 21:43