Відкрили доступ до оновлених навчальних програм для 1-4 класів

Відкрили доступ до оновлених навчальних програм для 1-4 класів
Затверджені колегією Міністерства освіти і науки оновлені навчальні програми для 1-4 класів вже є у відкритому доступі. 13 оновлень розміщені на сайті Міністерства освіти і науки України.

"За оновленими програмами для 1-4 класів діти навчатимуться вже з 1 вересня. Для нас було критично важливим встигнути оновити програми для початкової школи до початку нового навчального року. Це оновлення – лише перший крок. Наступного тижня МОН презентує концепцію нової української школи. Передбачені нею зміни системно запроваджуватимуть із 2018 року. Але діти вчаться вже зараз, вони не можуть чекати. Тому оновленням програм початкової школи ми показуємо напрям змін", - каже заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей.

Наступного тижня у відкритому доступі також з'являться затверджені зміни щодо орієнтовних вимог до оцінювання навчальних досягнень учнів і методичні рекомендації до оновлених програм. Міністерство повідомляє, що підхід до оцінювання учнів зміниться, а вчителю нададуть більше педагогічної свободи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відкрили доступ до оновлених навчальних програм для 1-4 класів
12 серпень, 2016, 01:37