Волинь підпорядковуватиметься Львівському НАБУ

Волинь підпорядковуватиметься Львівському НАБУ
Розпочало роботу Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України.

Окрім Львівського регіону, його повноваження також поширюватимуться на Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську і Хмельницьку області, – повідомляє ВАР із посиланням на на прес-службу відомства.

Територіальне управління відкрили директор НАБУ Артем Ситник, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Як повідомив А. Ситник під час брифінгу, загалом у теруправлінні працюватимуть 24 особи: директор, заступник директора, 6 співробітників та 16 детективів, які відряджатимуться з Центрального управління у Києві.

«Конкурси на вакантні посади у територіальному управлінні вже на завершальному етапі. Найближчим часом новообраний керівник підпише перші призначення».

Представляючи журналістам директора Львівського теруправління, А.Ситник зауважив: «Раніше я не був знайомий із Тарасом Лопушанським, але сподіваюсь, що конкурсна комісія не помилилася, обравши його на цю посаду».

Він також акцентував на тому, що для західного регіону проблемою є поширення контрабанди. «Це буде один із пріоритетних напрямків роботи детективів», – зауважив директор НАБУ.

У свою чергу Т. Лопушанський наголосив: «Переконаний, що нашими партнерами у боротьбі з корупцією стануть жителі областей, на які поширюються повноваження теруправління». За словами директора Львівського теруправління, наступного тижня він зустрінеться з громадськістю для налагодження співпраці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погано. У Львові хабарі більші.
Відповісти
Жидівське місто.
Відповісти
Готуйте касу, убогі)))
Відповісти
Останні новини
Волинь підпорядковуватиметься Львівському НАБУ
14 серпень, 2016, 17:34