На Ківерцівщині відкрили оновлену школу і садок. ФОТО

На Ківерцівщині відкрили оновлену школу і садок. ФОТО
У селі Карпилівка Ківерцівського району вели в дію другу та третю чергу загальноосвітньої школи I-III ступенів, а також відкрили додаткову групу в садочку.

Про це 18 вересня повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Для будівництва школи спрямували з держбюджету кошти у сумі 7,3 мільйони гривень. Ще 1,5 мільйони – з обласного. Роботи здійснювали працівники ПрАТ «Рембудуправління «Вишків АТ».
За ці гроші при спортзалі школи облаштували душові кімнати та внутрішню вбиральню.

За сучасними технологіями збудували спортивний майданчик, реконструювали бібліотеку, їдальню, п’ять класних кімнат, майстерню обслуговуючих видів праці, кабінет директора, лікаря та учительську, а також облаштували комп’ютерний кабінет, де відтепер є не лише мережа інтернет, але й супутникове ТВ, а на комп’ютерах встановлено ліцензійне програмне забезпечення. У кабінеті обслуговуючих видів праці, де займатимуться дівчата, встановили манекен, швейні машинки, парову установку, електроплиту, холодильник, кондиціонер та витяжку.



Під час урочистого відкриття нових корпусів школи Борис Клімчук, перерізавши стрічку у спортивному залі, зробив символічний кидок у баскетбольне кільце. Після чого оглянув приміщення школи.

Цього ж дня у Карпилівці відкрили додаткову групу в садочку, завдяки чому ще 25 малят будуть відвідувати дитячий навчальний заклад. Реконструкцію дитсадка ініціювала місцева громада, яка своїми силами розпочала роботи. З місцевого бюджету цьогоріч на ці цілі виділили 20 тисяч гривень, а також залучали кошти спонсорів, батьків та релігійної громади. Нині дитячий дошкільний заклад відвідує 45 вихованців, а загалом в селі 300 дітей віком від 0 до 6 років. Відкриття ще однієї групи дає скоротить чергу в ДНЗ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Ківерцівщині відкрили оновлену школу і садок. ФОТО
19 вересень, 2012, 09:36