ПриватБанк випустив ювілейну серію банківських карток до 25-річчя незалежності України*

ПриватБанк випустив ювілейну серію банківських карток до 25-річчя незалежності України*
Найбільший український банк ПриватБанк випустив до свята лімітовану ювілейну серію банківських карток, присвячених 25-річчю незалежності України.

Як повідомила прес-служба банку, будь-який житель України зможе отримати таку картку безкоштовно, якщо замовить її на сайті з 24 серпня до 1 вересня 2016 року, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«На честь свята ми вирішили допомогти нашим клієнтам висловити свої патріотичні почуття через банківську картку, такі картки можна отримати в ПриватБанку цілком безкоштовно, – йдеться в повідомленні прес-служби банку. – «Незалежна» картка з індивідуальним дизайном – це чудовий спосіб виділятися із загальної маси або зробити оригінальний подарунок своїм друзям і близьким».



Щоб оформити банківську картку, присвячену річниці незалежності України, її достатньо замовити на сайті carddesign.privatbank.ua, вибравши в бібліотеці картинок картку «25-та річниця незалежності України».

Усі клієнти, які замовили такі картки до 1 вересня, отримають їх у найближчому відділенні або кур’єрською доставкою, а активувати зможуть простим і зручним способом – у банкоматі або за допомогою співробітника у відділенні банку. Замовити ювілейну картку в ПриватБанку можна не тільки собі, але й у подарунок своїм друзям, родичам і знайомим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це дуже круто. Грошiв нема, то хоч картку замовлю
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк випустив ювілейну серію банківських карток до 25-річчя незалежності України*
23 серпень, 2016, 22:17