Луцькі прикордонники повернулися зі сходу. ФОТО

Луцькі прикордонники повернулися зі сходу. ФОТО
На плацу Луцького прикордонного загону 23 серпня урочисто зустрічали військовослужбовців, які захищали Україну на східному кордоні.

Прикордонників також привітали з Днем Державного прапора та 25 річницею Незалежності України, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Усього зі східного кордону України повернулося 180 військовослужбовців. Усі приїхали живі та неушкоджені.

Під час заходу повідомили, що нещодавно офіцерський склад Луцького прикордонного загону поповнився ще одним військовослужбовцем – начальником відділу прикордонної служби «Вичівка», майстром спорту з бойового самбо, майором Федором Рєпковим.

Із нагоди свята та повернення найкращих бійців нагородили орденами, подяками та преміями. Привітати прикордонників прийшли представники місцевої влади.

«Шановні прикордонники! Дозвольте привітати вас з поверненням на рідну землю – Волинь і успішним виконанням завдань, що стояли перед вами. Це – радісна подія не тільки для вас, а й для всієї Волині, оскільки черговий підрозділ, який виконує бойові завдання на Сході нашої держави, повертається без втрат на східному кордоні. Тому дозвольте подякувати за вашу мужність, самовідданість! За те, що ви не на словах, а на ділі захищаєте територіальну цілісність нашої держави!» – привітав присутніх радник голови Волинської облдержадміністрації Борис Кондратюк.

Опісля він вручив військовослужбовцям подяки голови Волинської ОДА. Від міської влади привітати прикордонників та віддати їм почесні грамоти прийшов заступник міського голови Юрій Вербич.

«Щиро вас вітаю з поверненням! Хочу подякувати вам за вашу мужність, за ваш героїзм, за те, що ви є тут у нас. Щиро дякую вам за співпрацю!» – виголосив Юрій Вербич.

Урочистий захід закінчився покладанням квітів до пам’ятника 20-річчю створення Луцького прикордонного загону. Таким чином вшанували двох військовослужбовців, які загинули у липні 2014 року, захищаючи східні кордони держави.​








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.