Колишній полковник міліції приватизував третю у Луцьку квартиру. ВІДЕО

Колишній полковник міліції приватизував третю у Луцьку квартиру. ВІДЕО
Скільки зірок на погонах - стільки квартир.

У Луцьку колишній полковник міліції приватизував третє службове житло - нерухомість вартістю майже у мільйон гривень, - повідомляє ТРК Аверс.

Мова йде про одіозного правоохоронця Любомира Родинюка, який з 2010-го по 2012-тий рік на Волині очолював відділ внутрішньої безпеки управління МВС.

Маючи у своєму володінні маєток та дві кварири у Рівному та Львові, міліціонер перевівся до Луцька та знову став на квартирну чергу.

Поки рядові правоохоронці десятиліттями чекають на хочаби кімнату, полковнику блискавично видали цілу квартиру в елітному мікрорайоні.

Її, правоохоронець швиденько приватизував та знову перевівся працювати в інше місто.

За інформацією, яку оприлюднили на сайті Національної поліції України: Любомир Родинюк не пройшов атестацію та був звільнений із органів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це було коли управління УМВС очолював ходирєв, таких,кому він роздавав незаконно квартири у Луцьку було багато, нехай пошукають серед його замів, які маючи житло в інших областях були запрошені ходирєвим на декілька місяців сюди - "послужити", отримували квартири, відповідно ділилися баблом від проданої квартири з босом , а потім поверталися знов на "заслужену" пенсію в свої регіони
Відповісти
Ви хоть знаєте що таке ВБ УМВС?????
Відповісти
А хто йому давав квартири ,думаю ,що ці чиновникі і далі сидять на своіх місцях ,ось на них і треба найти управу а в цього червонопикого мусора конфіскувати житло ,чи закону такого нема в злодійській краіні?
Відповісти
пофіг, нічого йому не буде, як і всім іншим...
Відповісти