На Волині добровільно-примусово оформили найманих працівників

На Волині добровільно-примусово оформили найманих працівників
На Волині в зонах відпочинку фахівці ДФС легалізували 136
найманих працівників.

В ході обстежень місць масового відпочинку громадян на Волині фахівці територіальних ДФС легалізували працю 136 найманих працівників, - інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім того, 8 підприємців, які активно здійснювали свою діяльність в рекреаційних зонах, офіційно зареєструвалися суб’єктами підприємництва.

Задекларувати доходи погодилися 40 орендодавців житла.

«Незважаючи на те, що надання послуг в рекреаційних зонах має сезонний характер, до діяльності з обслуговування в курортний сезон залучається чимало персоналу. Ці громадяни повинні мати офіційне працевлаштування, а з доходів за житло, що здається в оренду, теж повинні сплачуватися податки. Оскільки саме органи місцевої влади мають найповнішу інформацію про осіб, які задіяні у комплексі надання послуг з відпочинку, то в їх інтересах спільно з фахівцями ДФС переконати підприємців у необхідності легалізувати найманих працівників і перерахувати в бюджет визначені законом податки», - наголошує начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Окрім зустрічей з платниками податків та обстеження місць відпочинку, фахівці територіальних органів ДФС упродовж літа в санаторно-курортних зонах провели 42 фактичні перевірки на предмет дотримання вимог законодавства у сфері готівкового обігу і застосування РРО та 14 перевірок в сфері контролю за обігом підакцизних товарів.

За виявлені порушення, зокрема факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновим виробами, за торгівлю у невизначених місцях, продаж алкоголю неповнолітнім та реалізацію підакцизної продукції за цінами нижчими чи вищими, як встановлено за таку продукцію, підприємці-порушники сплатять майже 1,6 мільйона гривень штрафних санкцій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Державо, ордени для податківців із Волині)))
Відповісти
Останні новини
На Волині добровільно-примусово оформили найманих працівників
12 вересень, 2016, 19:42