Вандали зруйнували дорожні знаки у Любомльському районі. ФОТО

Вандали зруйнували дорожні знаки у Любомльському районі. ФОТО
На повороті з міжнародної траси Ковель-Ягодин на Любомль хтось знищив дорожні споруди та знаки.

Про це повідомляє КОРДОН.

Комусь заважали дорожні знаки при в’їзді в Любомль. Їх навмисно погнули. Навіть стовпчики, які показують межі проїжджої частини та напрямок руху вночі, абсолютно всі “полягли” рядком по обидві сторони шосе.

Цікаво, що поряд (за метрів 50) дорожню розмітку останні два дні наносять комунальники. Дорога державного значення, тож дорожники мали б повідомити про факт такого вандалізму в поліцію.

За словами заступника начальника відділу поліції, керівника патрульної поліції Анатолія Грищука, подібних повідомлень не надходило у Любомльський відділ поліції. Але за фактом телефонного дзвінка від журналістів зареєструють цей випадок й перевірять ситуацію. Адже нещодавно там була дорожньо-транспортна пригода, й кілька стовпців вже тоді постраждали.

“Нас би мали повідомити, насамперед, про такі випадки відповідні дорожні служби. Наразі Любомльський відділ поліції попереджає, що за пошкодження автомобільних доріг, дорожніх споруд, залізничних переїздів, технічних засобів регулювання дорожнього руху може наставати, як адміністративна відповідальність (за ст. 139 КУпАП), так і кримінальна відповідальність (за умисне пошкодження майна, передбачена ст. 194 ККУ)”, – зазначив Грищук.

Також він додав, що вже розпочали встановлення відеокамер на вулицях міста та виїздах з Любомля. Тож дії подібних зловмисників відтепер буде не так уже й важко зафіксувати.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пяне бидло постаралось
Відповісти
З Бреста.
Відповісти
Останні новини
Вандали зруйнували дорожні знаки у Любомльському районі. ФОТО
12 вересень, 2016, 17:57