Лучани шанували ветеранів та людей похилого віку. ФОТО

Лучани шанували ветеранів та людей похилого віку. ФОТО
Сьогодні у територіальному центрі соціального обслуговування міста Луцька відбувся святковий вогник, на якій прийшли пенсіонери, одинокі люди — підопічні територіального центру.

На гостей чекали смачний обід, концертна програма та подарунки, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Цікаві концертні номери підготувала християнська міжконфесійна група “Джерело”, дітки, учасники якої теж відносяться до соціально незахищеної верстви населення — сироти, напівсироти.

Начальник відділу обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці департаменту соціальної політики Ольга Васильчук, розповіла, що в місті діє програма соціального захисту населення, яка передбачає ряд заходів для покращення життя та добробуту малозабезпечених громадян міста — надається матеріальна допомога на лікування, вирішення побутових проблем.

Директор територіального центру соціального обслуговування міста Луцька Галина Шатецька також привітала гостей та сказала, що важливо те, що в місті є така установа, куди люди можуть прийти зі своїми проблемами і їх там підтримають та всіляко допоможуть. Вона зазначила, що завдяки міській владі, яка є небайдужою до людей, які потребують особливою підтримки, є можливість щоденно харчувати 130 чоловік. Взагалі, на балансі територіального центру більше 4000 чоловік, які отримують там різноманітну допомогу.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани шанували ветеранів та людей похилого віку. ФОТО
29 вересень, 2016, 22:17