Учениця розповіла, як валилася її школа. ВІДЕО

Учениця школи №6 в Василькові Анжеліка Гречка розповіла про те, як відбувався процес евакуації дітей після обвалу стіни. Її коментар транслював "112 Україна".

"Почали трястися двері і стіни. Вчителька вибігла подивитися, що там. Нам сказали швидко евакуюватися. Ми подивилися нагору, там уже не було півстіни, і половини третього поверху. Ми дуже злякалися. Почали виводити дітей. Спочатку перші класи вивели. Потім через вікна третього поверху діставали дітей", - розповіла Анжеліка.

Читайте також: У Василькові стався обвал школи. ФОТО


Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабміну заявив, що з'ясовувати, хто винен в обвалі стіни в школі, буде спеціальна комісія.

При цьому міська рада Василькова перед початком навчального року виділила 9,5 млн грн на ремонт школи №6, проте ремонт могли просто не встигнути почати, вважає депутат міськради Олександр Слончак.

За фактом обвалення стіни школи відкрито кримінальне провадження за ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.