У деклараціях голів волинських судів «вигулькнули» нові факти

У деклараціях голів волинських судів «вигулькнули» нові факти
У податкових деклараціях голів двох волинських судів з’явилися нові факти.

Про це повідомляє Конкурент.

Незважаючи на те, що до кінця терміну подання декларацій залишилося трохи більше двох тижнів, серед керівників обласних судів на Волині станом на 13 жовтня свої декларації оприлюднили лише троє. З-поміж них - голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський та заступник голови господарського суду Волинської області Світлана Філатова.

На відміну від звітності про статки і доходи старого зразка, в електронній формі з'явилося декілька нових пунктів, серед яких "об'єкти незавершеного будівництва".

І тут у керівників двох обласних судів Волині "вигулькнули" нові факти.

Щодо Квятковського, то, як виявилося, окрім двох квартир та гаража (спільно з дружиною), він має ще недобудований будинок площею 232,2 метра квадратних у селі Боратин Луцького району.

Примітно, що голова суду у 2009 році отримав у власність земельну ділянку площею 24 сотки у цьому ж селі. Очевидно, що там і будують нове житло.

Заступник голови Господарського суду Волинської області Світлана Філатова, судячи з е-декларації, також "будується". Житловий будинок площею 130 метрів квадратних для судді зводять у селі Рованці Луцького району.

Одна із трьох земельних ділянок, якими володіє заступник голови суду, розташована якраз у цьому селі. Це, зокрема, 1235 метрів квадратних площі, яку Філатова придбала у 2012 році за 24,7 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У деклараціях голів волинських судів «вигулькнули» нові факти
13 жовтень, 2016, 16:00