Назвали основні проблеми старту опалюваного сезону в Луцьку

Назвали основні проблеми старту опалюваного сезону в Луцьку
Основними причинами виникнення проблем на старті опалювального сезону у Луцьку стали самовільна реконструкція тепломереж у квартирах лучан та їхнє зволікання зі встановленням лічильників.

Таку інформацію озвучив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась під час оперативної наради.

«Наразі ДКП «Луцьктепло» забезпечило теплопостачанням усі будинки в місті. В першу чергу відбувалось підключення дитячих, навчальних та лікувальних закладів. Під час запуску системи найбільше проблем виникало через витік теплоносія. Всього з початку опалювального сезону було виявлено 18 витоків. По внутрішньобудинкових мережах всі аварійні ситуації ліквідовували працівники житлово-комунальних господарств», - пояснив Юрій Крась.

«Найбільші проблеми цього опалювального сезону – це те, що багато мешканців без дозволу і погодження з «Луцьктелпом» проводять реконструкцію тепломережу квартирі – звужують діаметр і через те виникає дуже багато проблем по цілому будинку.Ще одна проблема – кампанія з встановлення лічильників. Люди почали встановлювати лічильники тільки вкінці вересня. А це також утруднювало запуск опалювального сезону», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.