Відтепер українцям будуть надсилати есемески хто поклав око на їхнє майно

Відтепер українцям будуть надсилати есемески хто поклав око на їхнє майно
У ході сьогоднішнього засідання Кабмін підтримав ініціативу Мін’юсту, яка дає можливість запустити систему інформування українських громадян про будь-які реєстраційні дії, які вчиняються з їхньою нерухомістю, а також сповіщати власників про те, хто з користувачів реєстру цікавився їхнім майном.

Міністр юстиції Павло Петренко, повідомив: окрім інформації про реєстраційні дії користувачі, завдяки системі смс-інформування, зможуть в режимі реального часу взнавати про те, хто цікавився їхньою власністю.

За словами очільника Мін’юсту, щоб скористатися новою послугою треба зробити лише 3 простих кроки. Перший з них полягає у отриманні реєстраційного номера об’єкта нерухомості. Він вказаний у реєстраційних документах та безпосередньо в реєстрі. Другий крок – відкрити кабінет власника майна на сайті реєстру, і там поставити майно на відповідний контроль. Третій крок – вказати номер телефону, куди будуть приходитимуть повідомлення.

«Даний сервіс буде дуже зручним для наших власників нерухомого майна, адже їм не знадобиться ходити до реєстратора і витрачати час, щоб отримати інформацію», - додав Міністр юстиції.

Павло Петренко також поінформував присутніх: поки антирейдерський Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запровадження європейських стандартів захисту прав власності та економічних інтересів громадян та інвесторів» (№5067) чекає на уведення в дію, система смс-сповіщень працюватиме у форматі пілотного проекту в тестовому режимі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто поклав на украiцiв?
Що поклав на украiнцiв?
Відповісти
А чому не садити тих хто хоче заапати майно і злодійських суддів ,які виносять такі рішення на користь бандитів ,чи все воно кришується тими ж мусорами ,прокурорами і суддями .
Відповісти
Останні новини
Відтепер українцям будуть надсилати есемески хто поклав око на їхнє майно
26 жовтень, 2016, 13:55