Патрульні Луцька затримали 72 нетверезих водіїв

Патрульні Луцька затримали 72 нетверезих водіїв
У жовтні на службу 102 надійшло понад 3 700 викликів, з них 1 139 опрацювали інспектори патрульної поліції.

Жовтень був дуже насиченим і щодо різноманіття викликів, і щодо виконаних завдань, а завдяки неупередженому висвітленню у ЗМІ та активній громадянській позиції людей рівень безпеки в місті підвищився, а довіра до патрульної поліції лише зростає, - кажуть в патрульній поліції Луцька.

Отже, протягом місяця затримали 72 нетверезих водії, з них 6 керували в стані алкогольного сп’яніння вдруге, 1 – втретє, 1 – вживав алкоголь після вчинення ДТП.

Системно продовжують працювати патрульні в сфері безпеки дорожнього руху.

Найбільшу кількість постанов – 290 – винесли за ч.1 ст. 122 КУпАП (порушення вимог дорожніх знаків, правил зупинки та стоянки).

93 постанови – за ч. 2 цієї ж статті (порушення водіями транспортних засобів правил проїзду перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування, проїзд на заборонний сигнал світлофора).

На 10 водіїв наклали штраф за ч. 3 ст. 122 КУпАП (ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, міліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями).

189 постанов винесли за відсутність належних документів на автомобілі (ч. 1 ст. 126 КУпАП).

26 осіб керували транспортними засобами, що підлягають обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшли (ч. 3 ст. 121 КУпАП).

81 людина отримала штраф за порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами (ч. 5 ст. 121 КУпАП).

77 протоколів отримали водії за спричинення ДТП.

У місті й далі є чимало людей, які порушують громадський порядок та спокій. Патрульні оперативно реагують на таких осіб та складають відповідні протоколи.

За розпивання алкоголю в громадських місцях чи появу у п’яному вигляді склали 125 протоколів, з них 16 – вдруге на тих же осіб.

За дрібне хуліганство склали 37 протоколів, злісну непокору працівнику поліції – 15 протоколів. Ще 15 протоколів оформили за ч.1 ст. 182 КУпАП (порушення вимог законодавчих актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші).

Було й 14 завідомо неправдивих викликів патрульної поліції, за що також склали відповідні адміністративні матеріали.

Нагадуємо громадянам, що кожен виклик для патрульних – це потенційна небезпека, але ми працюємо сумлінно та відповідально задля Вашої безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало зловили.
Відповісти
ще нехай скажуть скільки розкрили кримінальних злочинів!!!! скажу за них 0!!!!от і усі їх здобутки!!!! стидоба,пішечки, до людей ближче!!!
Відповісти