На Миколаївщині останки зниклого чоловіка знайшли у туалеті

На Миколаївщині останки  зниклого чоловіка знайшли у туалеті
У Миколаївській області поліцейські знайшли в вуличному туалеті останки безвісти зниклого чоловіка.

Як зазначається, у серпні 2016 року до правоохоронців звернулася мешканка сусідньої області з повідомленням про те, що зник її дядько, - інформує ГУНП у Миколаївській області.

Жінка розповіла, що мешкає у Дніпропетровській області, а її 38-річний родич - у одному з сіл Казанківського району, бачаться вони не часто, але родинні стосунки підтримують. Зі слів співмешканки безвісно зниклого чоловіка заявниці стало відомо, що дядько нібито поїхав у сусідню країну на заробітки, але на зв'язок родич жодного разу не виходив.

Правоохоронці опитали громадянську дружину зниклого, і та підтвердила версію про те, що чоловік ще влітку 2015 року вирушив за кордон у пошуках роботи.

Протягом декількох місяців поліцейські намагались відшукати хоча б слід розшукуваного, і в результаті отримали інформацію про те, що чоловіка вбили, а тіло заховали у вуличному туалеті на території його ж домоволодіння. Перевіряючи повідомлення, правоохоронці з’ясували, що ще рік потому вбиральню зруйнували, а на його місці просто складають сміття.

Отримавши санкцію суду на проведення необхідних слідчих дій, правоохоронці вилучили із вигрібної ями колишнього клозету людські останки у вигляді кісток, які наразі відправлено на проведення експертизи для ідентифікації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Миколаївщині останки зниклого чоловіка знайшли у туалеті
02 листопад, 2016, 11:43