Власник підпільного гаража позивається до луцької влади

Власник підпільного гаража позивається до луцької влади
Лучанин Олександр Харченко оскаржує у суді протокол про притягнення до адміністративної відповідальності через незаконний гараж, який склали на нього муніципали.

Про це повідомляє телеканал Аверс.

Ще на початку 90-х років лучанин Олександр Харченко поблизу будинку придбав собі гараж. Користувався ним, як і інші мешканці будинку, понад 20 років. Але цього року до нього навідалися муніципали.

«Вони сказали, що ці гаражі розташовані незаконно і що вони будуть їх зносити. Приїхала начальник муніципальної поліції. Вона сказала, щоб ми написали заяви в муніципальну поліції, щоб узаконити гаражі», - стверджує чоловік.

За його словами, коли люди приїхали до муніципалів, на них через гаражі склали адмінпротоколи. Чоловік оскаржив постанову про накладення стягнення в суді. Після цього планує відвойовувати власний гараж.

Представник Луцької міськради Ліліана Лабінська стверджує, що гаражі – незаконні. І якщо їх не приберуть власники, цим займуться муніципали.

«Жодних документів на ці гаражі не було виготовлено особами, які в подальшому були притягнуті до адмінвідповідальності», - розповіла вона.

Розгляд справи у суді відклали.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
понаставили консервних банок. Куди дивиться Сиротинська.
Відповісти
А нічого, що власник гаража-інвалід? Шановні коментатори, якщо не знаєте суті, то не пишіть всякої фігні! Хотів би глянути на усіх вас, як би ви пересувались, будь у вас такі проблеми, як у власника даного гаража!
Відповісти
І я інвалід хочу гараж на Замковій площі
Відповісти
Він мабуть не на замковій площі. Не дай бог бути тобі інвалідом,не нагаварюй на себе. А як будиш інвалідом . Тоді сиротинська прийде і збере гараж. Стидоба сиротинській
Відповісти
Останні новини
Власник підпільного гаража позивається до луцької влади
03 листопад, 2016, 17:16