Луцькі тролейбусники влаштували генеральне прибирання

Луцькі тролейбусники влаштували генеральне прибирання
Понад сто працівників Луцького підприємства електротранспорту влаштували генеральне прибирання майже 4 гектарів території депо.

Своєрідний суботник влаштували тут 4 листопада, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Під час великого прибирання тролейбусники підготували територію підприємства до зими та навели лад у кожному закутку. «Перед сьогоднішнім прибиранням ми заглянули в кожну шпаринку. Перед тим, визначили, хто за яку територію відповідальний. Щоправда, кожної п’ятниці на підприємстві – санітарний день. Але це не таке масштабне прибирання, як сьогодні. Стільки людей, як зараз, ще не задіювали», – розповіла завідувач господарством ЛПЕ Наталія Олімпіюк.

За її словами, під час суботника тролейбусники зібрали усе сміття, листя та гілля, поскладали будівельні відходи. До слова, усе зібране гілля подрібнили на спеціальному обладнанні, тож його зберуть у мішки та зберігатимуть. Адже у планах – твердопаливний котел.

«Плануємо зробити своїми силами або закупити твердопаливний котел, яким опалюватимемо виробничі приміщення профілакторію і ремонтної зони. Цьогоріч вже зробили вікна і дах, але для того, аби людям було комфортно працювати, має бути тепло», – запевнив директор ЛПЕ Ігор Грицюк.

Він зауважив, що головна мета масштабного прибирання – підготувати територію до осінньо-зимового періоду. Адже скоро впаде сніг, тож до того часу треба прибрати усі закапелки.

«Щодня не вистачає часу, тому для цього виділили окремий день. Кожна людина любить, коли на її робочому місці чистота і порядок. На місці, де наведений лад, працівникам потім самим приємно працювати», – додав Ігор Грицюк. Також, на його думку, таке дійство неабияк гуртує колектив.

Задля того, аби і така праця була комфортною та у задоволення, під час суботника для тролейбусників влаштували своєрідну польову кухню, аби можна було зігрітися й поспілкуватися за гарячим чаєм чи кавою.

Відволікшись від підмітання листя, електрослюсар Марія Мельничук розповіла, що працює на підприємстві вже 43 роки й таку ініціативу, незважаючи на поважний вік, сприйняла «на ура». «Це дуже хороша ідея. Таке треба було зробити давно. Як вік дозволятиме, то буду приходити кожного разу», – висловилася жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі тролейбусники влаштували генеральне прибирання
04 листопад, 2016, 18:14