Нічні «пригоди» в Луцьку: пасажири в багажнику і п’яні водії біля «Техасу»

Нічні «пригоди» в Луцьку: пасажири в багажнику і п’яні водії біля «Техасу»
Ніч з 4 на 5 листопада видалася наповненою подіями різного штибу, свідками яких стали автори проекту «Нічна варта».

Про це йдеться в статті «Нічна варта»: аварії, кров та «законний травмат» на ВолиньPost.

Так, ближче до ранку на вулиці Данила Галицького біля закладу «Стара підкова», відомого у народі як «Техас», знову неспокійно. На виклик приїхали патрульні та самооборонівці.

Хоч заклад вже закритий, люди не поспішають розходитися – тут вже встигли побитися і помиритися декілька дівчат, а один водій «виробляв викрутаси на тротуарі».

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Хлопець вирішив чи то продемонструвати водійські навички, чи «ось як я можу», і почав їхати задом, а тоді різко в’їхав на бордюр, розлякавши людей. Тому, недовго думаючи, його затримали охоронець та кілька інших осіб, які й викликали поліцію.

Хлопець поводився неадекватно та казав, що нікуди не їхав. Він, мовляв, просто сидів у машині та шукав гаманець. Поліцейські повезли горе-водія на освідування. У нього була закривавлена долоня, на яку, за його словами, він просто впав.

А ще у хлопця було неабияке бажання поговорити. «От де ти робиш? Я руку збив. Ти мене не питай, де я роблю. Я ж тебе не питаю. От в мене рука болить, ти відпусти мене. Ти шо, куда ведеш мене?» - не міг заспокоїтися водій, який уже встиг представитися – Роман.

ЧИТАТИ СТАТТЮ «НІЧНА ВАРТА»: АВАРІЇ, КРОВ ТА «ЗАКОННИЙ ТРАВМАТ»

Вже у диспансері, чекаючи «прийому», хлопець вирішив терміново комусь подзвонити. У співрозмовника він намагався з’ясувати, як краще поводитися.

«Мене тут мєнти зловили, тіпа п’яного за рульом, а я не їхав, мене і близько коло машини не було», – каже хлопець. Згодом, щоправда, уточнює, що таки був і навіть сидів в автівці.

«То шо казати? На шо соглашатися? Поможеш?» - сміявся у трубку Роман, а наприкінці додав, хай не хвилюються, бо скоро він повернеться до Горохова. Зрештою, він «надув» на 1,97 проміле.

«Дайте мені я ще один раз покурю і поїдемо. Не обіжайтеся, хлопці, ви мене наламуєте, я ж не обіжаюся», - вже на дворі намагався помиритися із патрульними затриманий. Зрештою, усі поїхали у міськвідділ для складання матеріалів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де про пасажирів в багажнику???
Відповісти
помитирся, волиньхвост підтримує свій імідж , гггггг
Відповісти
Про пасажирів у багажнику в статті. Там два посилання в тексті. натискайте і все буде
Відповісти
Останні новини
Нічні «пригоди» в Луцьку: пасажири в багажнику і п’яні водії біля «Техасу»
05 листопад, 2016, 21:12