У Шпиги відповіли на звинувачення щодо розгрому кабінету ректора ЛНТУ

У Шпиги відповіли на звинувачення щодо розгрому кабінету ректора ЛНТУ
Затримані у приміщенні Луцького національного технічоно університету особи, які проникли туди ввечері 9 листопада, не є співробітниками ГУНП в області, - наполягають в управлінні.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом незаконного проникнення в приміщення службового кабінету керівника Луцького національного технічного університету відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 162 Кримінального Кодексу України. Поліція встановлює осіб, причетних до правопорушення, та з’ясовує всі обставини цього інциденту.

Протягом доби слідчі за фактом незаконного проникнення внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Принагідно, повідомляємо, що звинувачення керівника вишу щодо причетності до інциденту співробітників Головного управління Національної поліції у Волинській області є абсолютно безпідставними. Затримані у навчальному закладі особи не є співробітниками ГУНП в області, - повідомили у прес-службі управління поліції.

Нагадаємо, голова фракції «УКРОП» у Волинській облраді В'ячеслав Рубльов стверджує, що в нього є підозра про причетність нападників на кабінет ректора ЛНТУ Петра Савчука до правоохоронних органів та стверджує, що нині поліція показала бездіяльність у розслідуванні справи.

9 листопада близько 22:00 невідомі особи у позаробочий час проникли у кабінет ректора Луцького національного технічного університету. Водію ректора та охороні вдалося їх затримати.

За словами Савчука, нападників було троє. Двох вдалося затримати в приймальні, а ще одного - біля виходу із корпусу вишу. Ректор ЛНТУ підозрює, що нападники могли «щось забрати чи встановити в кабінеті», бо у них була спеціальна валіза із технікою. Також ці люди нібито заявляли під час сутички із водієм ректора: «Хлопці, не бийте, ми тут санкціоновано».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо "хлопці" в кабінеті були "не просто так", то скоро, сподіваюсь, побачим Цікаву новину!!!)))
Відповісти
зберігав надзвичайно "цінні" відкриття! Шпійони хотіли вкрасти державні таємниці! Бугагаггага....
Відповісти
Сядут все!
Відповісти
Останні новини
У Шпиги відповіли на звинувачення щодо розгрому кабінету ректора ЛНТУ
11 листопад, 2016, 13:24